Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Maç Yarıda Kaldı!

Cevap: Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Maç Yarıda Kaldı!

aziz_yildirimmaske.jpg

şeker gözüne vurmuş garibin

tövbe yarabbi.

:)

tövbe yarabbi bu ne lucifer gibi

dizi izliyordum ne yaptı f6 diye bi baktım gözlerime inanamadım şaşırmışlar bunlar misafir takıma yapılırmı avukat diyorduya misafir takım ağırlanır diye ee bunları niye ağırlamadınız :asd::asd: komiksiniz o kadar bu gidişle çok güleceğiz :asd:

şimdi bu angutlar ne ceza alacaklar

O direğe çıkan adam ne lan öyle ahahaha,Tachibana kardeşler terk.:asd:

angut comdan :hazırlık maçında saha kapatma verildiği nerde görülmüş? ben bir tane örneğini hatırlamıyorum.

basketboldakı hazırlık macındakı olay için küme düşmemiz için kıçını yırtan sankı bunlar değildi :D

Gerizekalılar birde güzel bişey yapmış gibi gururlular. Katıksız mal bunlar.

Türker Aslan tv8de.

Hazırlık maçındaki olaylar nedeniyle daha sonra tv görüntülerine bakılarak ceza alabilirler mi ?

Fedarasyonu geçtim onlar zaten kılını kıpırdatmazda özellikle Uefadan böyle bir ceza gelebilir mi ?

bizim çocuklara gider yapmış fenerliler, bizimkilerde geri yapmayınca mevzu çıkmış. Bizim ali sahaya atlamış ondan sonra fenerli çocukta bunu yakalamak için girmiş sahaya kapışmışlar falan. Hikmet biraz önce sms attı kadıköy meydana gelin dedi, durumları iyi değilmiş sanırım. bende rıza abiye alo yaptım hazırlanıyoruz şimdi

arkadaslar tekrar edıyorum bu olay ufak bı olay değil bı iki mac seyırcısızle gecıstrlmesıne ızın verılmemelı fenerbahce org yapdığı garip garip acıklamalarla fitili ateşledi savaşa gider gibi stada gelin şunların şunların ruhu sahada olacak bu nasıl bi acıklamadır yau :D

Hayvanlığa gerek yoktu be. Dünya alemde adımızı rezil ediyorsunuz.

bu sahaya giren fener taraftarının hepsi kuş beyinli:D, ciddiyim.

oha neler olmuş ya yeni geldim :D

arkadaslar tekrar edıyorum bu olay ufak bı olay değil bı iki mac seyırcısızle gecıstrlmesıne ızın verılmemelı fenerbahce org yapdığı garip garip acıklamalarla fitili ateşledi savaşa gider gibi stada gelin şunların şunların ruhu sahada olacak bu nasıl bi acıklamadır yau :D
ne cezası arkadaş. Biz resmi siteden gerçekleri söylüyoruz, TFF başkanı denen kişi bizi tehdit ediyor ceza alırsınız diye, fener resmi sitesinden TFFye vs. hakaretler yağdırıyor, tehdit ediyor, malum şahıs bunda bişey yok diyor. Bu olaylarada, taraftar sahaya girip piknik yapmış ne var bunda deyip geçiştirir. Aynısını biz yapsak hemen 5 maç seyircisiz ceza gümmmm.

Geri
Üst Alt