Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenlerin ailelerine yardım amacıyla yapılacak hazırlık maçında Galatasaray ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek.

İzmir'de oynanacak karşılaşmanın İddaa oranları belli oldu.İddaa risk yönetimi, 1,90 oranla Atletico Madrid'i favori olarak gösterdi. Beraberlik oranı 3,20 olarak belirlenirken,Galatasaray galibiyetine 2,80 oran verildi.

Öte yandan karşılaşmanın 2,5 gol altı oranı 1,80, 2,5 gol üstü oranı ise 1,55 olarak belirlendi.

.................MUSLERA.............

VEYSEL..SEMİH..KORAY..TELLES

..............SELÇUK..MELO.............

..BRUMA......OLCAN.......AMRABAT

....................BURAK.....................

...........................OBLAK......................

JUANFRAN..MIRANDA..GODIN..ANSALDI

..........KOKE...GABI..RAUL GARCIA......

...ARDA...........MANDZUKIC......GRIEZMANN

KAHROLSUN YABANCI SINIRI :D

.................MUSLERA.............

VEYSEL..SEMİH..KORAY..TELLES

..............SELÇUK..MELO.............

..BRUMA......OLCAN.......AMRABAT

....................BURAK.....................

...........................OBLAK......................

JUANFRAN..MIRANDA..GODIN..ANSALDI

..........KOKE...GABI..RAUL GARCIA......

...ARDA...........MANDZUKIC......GRIEZMANN

KAHROLSUN YABANCI SINIRI :D

Griezman ve oblak kadroda yok

Atletico dışında bir tane sağlam maçımız yok şaka gibi . Eskiden Arsenal , Real Madrid , Olympiakos , Porto , Fiorentina , Genoa , İnter , Lazio , Napoli gibi takımlarla karşılaşırdık şimdi Atletico dışında takım yok ..

O Fatih Terim vizyonuydu. Hani su kebapci olan. O seviyelerde oynamak sezon icindeki motivasyonun ve basarinin da saglayicisi oluyor. Hem dunya spor medyasinda adimizi sicak tutmak icin bulunmaz firsat. Bu sene Soma faciasi olmasaydi veya Arda Atletico'da oynamasaydi, bu maci da yapamazdik.

O Fatih Terim vizyonuydu. Hani su kebapci olan. O seviyelerde oynamak sezon icindeki motivasyonun ve basarinin da saglayicisi oluyor. Hem dunya spor medyasinda adimizi sicak tutmak icin bulunmaz firsat. Bu sene Soma faciasi olmasaydi veya Arda Atletico'da oynamasaydi, bu maci da yapamazdik.

Terime o vizyonu kazandıran kim? Adam gibi adam olsaydı ne 2000 de nede geçen sene satıp gitmezdi bizi.. Wenger ferguson neden gitmiyor hiçmi istemedi bu adamları milan juve barca real yada milli takımları? Biz Galatasarayız terimspor değiliz ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

FT değil Drogba ve Sneijder vizyonuydu .

Aman aman 2012-2013 sezonu 10 sezon önce değil 1 sezon önceydi , öyle motive olduk ki hazırlık maçları sayesinde Drogba gelmese 60 puan civarında kalıyorduk...

Geçen sene Emirates Cup sonrasını hiç dillendirmedim dikkat edersen...

Ne tepkisi olmasını bekliyosun?

Ordakiler forumdakiler gibi azizle fotoğraf çektirdi diye sövcek değil ya

O tepki anca forumda olur

Bence tribüne çağıracaklardır ama yine de belli olmaz.

griezmannda oynarin ins ins ins ins ins ins ins ins ins ins ins ins ins ins

z

Kadroda gözükmüyor.

Club Atlético de Madrid · Web oficial - Simeone convoca a 19 futbolistas ante el Galatasaray

Terime o vizyonu kazandıran kim? Adam gibi adam olsaydı ne 2000 de nede geçen sene satıp gitmezdi bizi.. Wenger ferguson neden gitmiyor hiçmi istemedi bu adamları milan juve barca real yada milli takımları? Biz Galatasarayız terimspor değiliz ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben hazirlik maclarinda buyuk takimlarla oynamaktan bahsediyorum sen hemen satip gitmeye falan girmissin.

Satip gitmek, adam olmak mevzulari uzun uzun tartisilabilir fakat zaten aylardir tartisiliyor.

Wenger ve Ferguson farkli gorev tanimlarinda calisiyorlar, bambaska kosullar var. Ingiltere ile Turkiye'yi asla kiyaslayamazsin.

Evet kesinlikle Terimspor degiliz, Galatasaray'iz ve ona uygun davranmaliyiz.

Ne tepkisi olmasını bekliyosun?

Ordakiler forumdakiler gibi azizle fotoğraf çektirdi diye sövcek değil ya

O tepki anca forumda olur

Ultraslan sever böyle adamlari. Nasil her zaman Imparator diye bagiriyorlarsa, Ardayi da güzel bir sekilde karsilarlar.

Foto,Acun,Azize, Ridvan, Demirören. Bunlar umurlarinda degil bu heriflerin.

FT değil Drogba ve Sneijder vizyonuydu .

Aman aman 2012-2013 sezonu 10 sezon önce değil 1 sezon önceydi , öyle motive olduk ki hazırlık maçları sayesinde Drogba gelmese 60 puan civarında kalıyorduk...

Geçen sene Emirates Cup sonrasını hiç dillendirmedim dikkat edersen...

Ben sadece son senelerden bahsetmiyorum. O les 2010-2011 sezonunun ardindan yapilan Real Madrid, Liverpool, Inter maclarindan da bahsediyorum.

Ayrica Drogba olmasaydi o sezon ne olurdu bilinmez ama Real'i eleyip yari finale yukselme sansi gercekti.

Insanlarin garip bir nefret mekanizmasi var. Bir insan yanlis isler yapmis olabilir fakat bu yaptigi dogru seyleri de ortmemeli.

Bilmiyorum cok mu hosunuza gidiyor adini bilmedigimiz rakiplerle hazirlik maclari yapmak ama ben armayi yukariya tasiyacak hamleler istiyorum.

Neyse, herkes bildigi gibi takilsin.

Ben sadece son senelerden bahsetmiyorum. O les 2010-2011 sezonunun ardindan yapilan Real Madrid, Liverpool, Inter maclarindan da bahsediyorum.

Ayrica Drogba olmasaydi o sezon ne olurdu bilinmez ama Real'i eleyip yari finale yukselme sansi gercekti.

Insanlarin garip bir nefret mekanizmasi var. Bir insan yanlis isler yapmis olabilir fakat bu yaptigi dogru seyleri de ortmemeli.

Bilmiyorum cok mu hosunuza gidiyor adini bilmedigimiz rakiplerle hazirlik maclari yapmak ama ben armayi yukariya tasiyacak hamleler istiyorum.

Neyse, herkes bildigi gibi takilsin.

Real Madrid , İnter , Liverpool dediğin takımlar sürekli A sınıfı takımlarla maç yapmıyor ki . Arada sırada C sınıfı takımlarla da maç yapıyor . Kaldı ki bizim de ismimiz fenerbahçe değil . 2000'li yılların korku duyulan bir takımıydık .

Simeone ve Arda basın toplantısı yapacakmış.

Geri
Üst Alt