Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

bu maçın geniş özetini nerden bulabilirim acaba

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

göründü zaten daha napsın çok hırslı oynadı defansla boğuştu defansı yordu geriye yardıma geldi kimse kazımdan alıp 5 kişiyi çalımlayıp gol atmasını beklemiyor :D

Kanatlardan icraat sıfır.Ujfalusi'nin olmadığı pozisyonlar dışında.

Sabri ve Elmander deli gibi pres yaptı

bu takıma adam gibi bir forvet lazım topu iyi taşıyoruz .

ayhanı yuhlayanları anlamıyorum gerek yoktu buna :mad:

bence gerek var.çünkü artık kimse istemiyor.anlasın artık.yönetim göndermiyorsa kendigitsin.istemiyor kimse ayhanıı

İnter Maçı esnasında İngiliz spiker : "Eğer bir şehire Galatasaray'lılar geliyorsa, bu meşaleleri görmek hiç bir zaman sürpriz değildir. gittikleri her stadyumu cadı kazanı gibi yaparlar..

Ujfalusi,Gokhan Zan ve Servet çok iyi oynadılar.

Takım beni tatmin etti.

İlk yarı resmen tek kale oynadık İnter'e karşı.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

ve diyorki bunu iyi acidan soylemiyorum

Inter taraftarı Quaresma'ya bizim Aydın Yılmaz'a baktığımız gibi bakıyor, hatta bir defasında bizim ligin kötülüğünü anlatmak için Quaresma'nın iyi oyuncu kabul edildiği lig demişlerdi :o Senin de belirttiğin gibi Arda'ya bunu iyi açıdan söylememiş.

bu takimdan gidenleri yazarim...........

1. Stanku

2.Culio

3 Baros.........belkide kalir ama hakikaten bitmis !

üstüne basa basa g.özdemir: bu takıma çok oyuncu gelecek dedi, defans. forvet derken birde orta sahaya bir takviye daha galiba..

Sabriyi çok çok beğendim :o

artık sol bek transferi istemek yerine kanat oyuncusu yaratıcı oyuncu transferinin çok daha önemli olduğunu gördük. bugün arshavin tarzı bir adam olsa 3 atmıştık intere. elmander de baros da beklenen düzeyde değiller. servet müthiş oynadı. balta iyidi. şaşırttı beni. ujfaluji ise mükemmel oynadı

İnter Maçı esnasında İngiliz spiker : "Eğer bir şehire Galatasaray'lılar geliyorsa, bu meşaleleri görmek hiç bir zaman sürpriz değildir. gittikleri her stadyumu cadı kazanı gibi yaparlar..

:D :D adam haklı beyler :D

Kanatlardan icraat sıfır.Ujfalusi'nin olmadığı pozisyonlar dışında.

Bugünkü maça göre 3 oyuncu lazım bize. Sağ kanat,forvet ve Ujfalusi sağbek oynayacaksa stoper, stoper oynayacaksa sağbek.

Geri
Üst Alt