Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Maç Sonucu

Böyle güzel, baskılı oyun olsun, varsın golsüz olsun ;)

uA Her Yerde ;)

285474_2274703753364_1421798489_4102620_6444917_n.jpg

Rezillik

bişe dicem yeri değil ama stoch gol attı özer tokat attı bikaç tane, stoch'ta sinirlendi işin b.kunu çıkarttın der gibisinden:D

Baros bu maçta değerlendirilemez.. Maç meşale atıldıktan sonra bitti.. Baros da o dakikalarda oyuna girdi.

Ama bir gerçek var ki ELMANDER gol konusunda verimsiz...Baros ise kaliteli bir futbolcu olsa da istikrarlı oynama ihtimali düşük..

İyi santrafor alınmazsa her maç rakibi ezeriz ama yenemeyebiliriz. İyi bir santrafor transfer edilirse rakipleri gole boğarız...

Bu pankart güzeldi

ie.jpg

Inter forumundan bir pasaj:

"Originally Posted by jar

maybe we can swap muntari and pandev for that arda turan guy. he looks like a pretty decent player.

lol these galatasaray ultras do take things seriously."

"Selcuk İnan is good player as well. He was their leader in midfield today, did pretty good job.

Regarding Arda Turan, good player but he lacks last touch."

Adamlar bize hayran kaldi :D:D:D

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Elmander'e yanlış bakıyorsunuz. Elmander gol kralı olacak falan sanmayın. Sistemde çok iyi oynadı. İlerde savunmanın dengesini bozacak. Aralara ve Kademelere ofans oyuncularımız girecek. Terim forvette ondan, Şükürülük yapmasını istedi. Samuel ve Ranoccia'yı gördük.

Katılıyorum, zaten Elmander 4-5-1'de gidip gol arayacak atacak bir adamda değil, 2. forvet oynar Elmander, ya da bugün Fatih Hoca'nın oynattığı gibi oynar.

Kimse ondan bitirici bir forvetmiş gibi goller beklemesin. Assistini yapar arada bir gol atar rakip savunmasının dengesini bozar.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Elmander'e yanlış bakıyorsunuz. Elmander gol kralı olacak falan sanmayın. Sistemde çok iyi oynadı. İlerde savunmanın dengesini bozacak. Aralara ve Kademelere ofans oyuncularımız girecek. Terim forvette ondan, Şükürülük yapmasını istedi. Samuel ve Ranoccia'yı gördük.

elmander'i cok begendim ben. ilk 11 oynamali kesinlikle!

hem top tutuyor, hem teknik, hem de süper paslar atiyor adamlarin kosu yoluna.

baros gibi arkalarina atmiyor adamlarin topu... :o

arkdaslar maçı izleyemedim maçın geniş özetini nerden bulabilirim

elmander'i cok begendim ben. ilk 11 oynamali kesinlikle!

hem top tutuyor, hem teknik, hem de süper paslar atiyor adamlarin kosu yoluna.

baros gibi arkalarina atmiyor adamlarin topu... :o

Aynen resmen arşavin lazım bu takıma.

arshavin için para toplayalım taraftar olarak bizim maradonamız olsun:) şu an arshavine takımın öyle ihtiyacı var ki tam sorunları çözecek oyuncu

beyler saat 7 den beri yoldaydim nasil oynadi hele bi diyin.

Geri
Üst Alt