Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | İlk Yarı | Euro Futbol

çok sert oynuyoruz iyi yapıyorz aslında güzelde oynuyoruz bu sertliğe bide melo girse düşünemiyorum :asd:

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | İlk Yarı | Euro Futbol

sabrinin orta sahada oynamasi lazim fll pres adam ama su ayhan artik lütfen git be git

ujfalus, resmen sağ kanadı yedi yedi helal adama valla

Elmanderi hic begenmedim maalesef. top teknigi denen birsey yok. mücadele falan ediyorda baskada birsey yok. su forvetlerin arasinda Baros banko oynar.

Şu ayhanın yerine melo'yu alsa 2.yarı gol'ü buluruz.

maicon yok ya balta yardırıyor devamlı:)

burda bazi ileriduzey dusnuruler vardi kadroyu gordugun bu ne lan demisti

Aslanlar gibi mucadele var sahada

Her topa basan Galatasaray

Insallah bu sadece rakibin Iner olmasi ile ilili degil

Bu mucadeleyi ben Sivassporla oynanian zamanda bekliyorum

KLac yildir mucadele etmiyorduk

İşte hazırlık maçlarında büyük takımlarla oynamanın ne kadar önemli olduğunu gördük. Herkes şunu biliyordu ki 'İki kişilik oynamassak fark yeriz'.. İşte bu anlayışı takıma enjekte etmek lazımdı. :o Sanırım yavaş yavaş olacak gibi :o

aykut - tarihi bir maç çıkarıyor

ujfa - kaliteli adam sağda bile rahat oynar

gökhan - sırıtmadı

servet - inter taraftarına sormak lazım:)

hakan - bildigimiz gibi biraz defansı var atak sıfır

sabri - büyü yapmışlar buna deli gibi oynuyor

selçuk - orta sahanın lideri melo gelse bile farketmez

arda - formunu yavaş yavaş buluyor

kazım - yeterli değil

elmander - golcü lazım bize

ayhan ı niye yazmadın demeyin bildigimiz gibi

Ayhan hem kötü oynuyo hem de yine karı gibi konuşup duruyor takımın da ahengini bozuyor. Fizik olarak yerlerde.

Ujfalusi sağ beke kaydırılıp defansa 1 yabancı alsak ya ne güzel olur

Ujfalusi akıyor sagdan :) :tiphat:

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

Hazirlik Maci

Sahada Ayhan,Elmander dısında herkez iyiydi

Elmander tek forvet olarak hicbirsey yapamıyor yapamazda

elmander öle bir oyuncu degil temin bir arkadas sölemiş elmander in o fizikle top tutması top indirmesi lazım diye

elmander in en büyük özelligi o fizige ragmen bileklerinin yumusak olması aralara koşu yapabilmesi

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

Bu kadar iyi oynayacağımızı beklemiyordum açıkçası..Harbiden ilk yarıda süper oynadı takım.

maci izliyemiyorum ama iyi oyniyoruz galiba yorumlara bakilirsa

imparator iyi gaz vermis anlasilan :D

Ujfalusi çok iyi.

abi bu ne ya sampiyonla ligi maci gibi serefsizim.one bir iki tane hucum oyuncusu alirsak tamamdir arkadas.terim adam etmis takimi.

aykutta cok iyiydi.nolmus bunlara boyle.:eek:

ozamaaan nezihten tut polata kadar hepsini sevgi ile anıyoruz :sopa:

İnter lokum gibi

hala şoktayım geçen sezonun etkisi olsa gerek çok şaşırdım futbola

elmadere sovuyorlar inter forumunda lol !!

Lol what is this Elmander thinking? This is a friendly, not the CL final match...

Stupid player

-

JESUS CHRIST! Gala players can foul all the time and no yellows at all. That ****ing referee should give warnings even if the fouls are not that harsh, but because they are continuous.

But now he have no problems of giving a warning for diving immediately.

ne demisler ?

Geri
Üst Alt