Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

Ujfalusi adamım ya. Bayıldım.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

Twente bizden daha hazırdı. Çünkü hafta içi ŞL ligi maçları olacak.

Gökhan Zan ilişki durumunu Samuel Eto'o ile ilişkisi var olarak değiştirdi.

inter forumundan yorumlarr

at least eto'o and ricky switched sides

loving the shirts th

---------------------------

To sum up first half:we need Tevez

----------------------------------

It looks pretty pathetic for Galatasaray so far.

Sweet.

--------------------------

When it comes to Inter's game, obviously we are not used to the system so players have problems with the positioning and movement. What I like in our game is that we try to attack fast. Lots of ball movement and going forward with speed. That is modern football, with that kind of football you win.

But I seriously doubt our chances of success with this system. It requires so much from the players. Our CBs are not used to that kind of running and duty to create the game, and I'm not sure if they have characteristics to that. Also we do not have midfielders to that two-man midfield. For example Cambiasso doesn't have a role in that system, neither do Zanetti in the midfield (and he's too slow to play on the wing, maybe as side CB then?).

Beyler Gökhanında hakkını yemeyelim çocuk cidden Ettoyu iyi tuttu ettoda da fena hırs var bugün asılıyo maça baya

u98wm.jpg

prese bakin

fatih hocanın takıma dokunuşu gayet açık belli oluyor

örneğin şu kaleciye dönme işini yasaklamış olmalı birde geriye dönme işi engellese süper olacak ama herşey zamanla olacaktır.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | İlk Yarı | Euro Futbol

Eboue'yi istemiyorum arkadas bu adamlara baksana. bu performansa adam aliyorsan Yuh. Sol bek yinede lazim. hakan kendisine göre cok iyi oynuyor ama yetersiz.

Arap spiker baltaya balata diyo kopuyom.

Sabriye iyi falan demeyin,tamam top kapıyor falan ama o kaptığı topları kullanamayınca ne anlamı kalıyor? Kaç tane top kaptı hepsini heba etti.Sabrinin yeri sağ bektir arkadaş.Niye zorluyorsunuz ki.

bende anlamıyorum.sabriye çok iyi diyenler var.sabride teknik ve oyun görüşü yok.

dizilişimiz nasıl tam olarak

arap spiker ve kalitesiz görüntü nedeniyle tam anlayamadım

defans hattını anladım ama ilerde nasıl dizilmiş takım ?

Sarp :(

Savunmayı genel olarak beğendim. Baltadada 2 maçtı düzelme var. Asılacak kadar kötü oynamadı.

Sırıtan tek oyuncu Aynandı.

Bizim takımda no-look pas atabilen yok di mi şuan:sad007: B8...

Elmander'i çok iyi buldum , süpriz koşular yapan bir eleman olsa defans arkasına adam kral olur . Bir arkadaş yazmış sahada 2 yabancı var beyler , 4 tane daha eklenecek bunlara . Stancu - Culio fark yaratmaz ama Melo-Eboue-Pjanic fark yaratır . Yerli lazım diyorum tekrardan bu takıma genç en az 2 yerli oyuncu al , estirirsin zımba gibi olursun .

Geri
Üst Alt