Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

Olmuyor işte yapamıyoruz

bar%C4%B1%C5%9F-mustafa.jpg

[video=youtube;kU4TnkeqpaA]https://www.youtube.com/watch?v=kU4TnkeqpaA&feature=player_embedded[/video]

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

ftw1905 Ftw Bindokuzyuzbes

Mustafa Sarp'ın oyuna girme riski olmadan maç izlemek :)

Sabriye iyi falan demeyin,tamam top kapıyor falan ama o kaptığı topları kullanamayınca ne anlamı kalıyor? Kaç tane top kaptı hepsini heba etti.Sabrinin yeri sağ bektir arkadaş.Niye zorluyorsunuz ki.

Sabri'nin yeri artık orta sahadır :uyy: :p

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | İlk Yarı | Euro Futbol

aykut - tarihi bir maç çıkarıyor

ujfa - kaliteli adam sağda bile rahat oynar

gökhan - sırıtmadı

servet - inter taraftarına sormak lazım:)

hakan - bildigimiz gibi biraz defansı var atak sıfır

sabri - büyü yapmışlar buna deli gibi oynuyor

selçuk - orta sahanın lideri melo gelse bile farketmez

arda - formunu yavaş yavaş buluyor

kazım - yeterli değil

elmander - golcü lazım bize

ayhan ı niye yazmadın demeyin bildigimiz gibi

bence yaniliyorsun Melo gelse daha iyi olur yuku biraz azalir

Elmander beğenilmiyor ama bu pres futbolunu oynamamız için temel taş görevini üstlenen tek isim Elmander'dir. Kaç kere rakip takım atağa çıkarken pozisyonlarını bozdu farkında mısınız?

duran toplardan tehlike yemedik :eek:

Ujfa stopere kaydırılıp sağ beke Eboue, Ayhan'ın yerine Felippe Melo ve Elmander veya Kazımdan birini kenara alıp Adebayor oynarsa takım cillop gibi olur..

İlk yarı bitti,öncelikle yıllar sonra gerçek bir sağ bek izlediğimiz için çok mutluyum.Bu cümle ile Sabri'ye herhangi bir laf söylemiyorum laf söylediğim Sabri var diye bu takıma gerçek bir sağ bek almayan yönetim ve istemeyen teknik direktörlerdir.Şuana kadar ki yaptığımız en önemli hazırlık maçı bu maçtır.Adı üstünde hazırlık maçı yeni sezon için takımın nasıl olabileceğinin sinyallerini alıyoruz ve anlıyoruz ki bu takım yılmayacak önde basacak oyunu rakip sahaya yayacak.Sabri paf takımda oynadığı mevkisine gelince pozisyon bilgisini konuşturuyor Tomas ise Sabri-Keita uyumundaki Sabri'yi andırıyor ofansif yönüyle.Defansif yönünü konuşmaya gerek yok gayet iyi oynuyor.Tek forvet oynayacaksak eğer elimizdeki forvetler tam anlamıyla yetmez tek forvete,medyada konuşulan Adebayor doğru ise kelimenin tek anlamıyla yardırır.Ayhan yerine Melo oynayınca orta sahamızın direnci dahada artacaktır hele bir de Arshavin Eboue gibi isimleri alırsak eğer Kazım'ın yerine ikisinden birisi oynar kanatlarımız daha çok işler.Gökhan ve Servet uyumlu gözüküyor ama tabiki bu hala daha stoper ihtiyacımız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Hakan geçen seneye göre iyi ama hala daha yeterli değil umarım ya eski formuna yeniden kavuşur yada iyi bir sol bek transferi yapılır.Bu takım bana ümit veriyor.Söylemeden geçemeyeceğim bir nokta ise eğer medyadaki transferler gerçekleşirse bu oyun düzeninde oynarsak yedek kulübemizde Hakan Balta,Culio,Baros,Elmander,Kazım,Yekta,Ceyhun isimleri bulunacak.Uzun zamandır özlediğimiz kazanma hırsı sahada,transferler dahilinde iyi bir yedek kulübesi elimizde,takımımızın başında efsanemiz Fatih hoca,tribünlerde biz..Başarı öyle çokta uzak gözükmüyor.

its still early but we struggled with possession too much imo

tutusmus adamlar

2. yari semih kaya yi, melo yi ve yekta yi gormek istiyorum

Arkadaşlar ne olursa olsun sonuçta hazırlık maçı..Yenilebilirizde. Bazen skora çok endexli yorum yapıyoruz.Twente maçındada savunmayı beğenmişdim.

Aykut ta kalede devleşti bu arada ilk yarı, hayretler içinde seyrediyorum herifi. :)

_ertemsener ertem şener

gs dünyaca ünlü hangi golcü ile görüşüyor az sonra burdan ve cnn türk'ten açıklıyorum

Eto'o herhalde. terimin gözüne girmeye calisiyor. :asd:

Bu gözler M.Sarp in iki elini sag sola acik,kulac atar gibi kosusunu görmeyecek artik ya,ne mutlu bize :D

BAM'sız hayata geçemedik arkadaş bir türlü.sağolsun çok emek verdi bugüne kadar ama yeter artık tadında bırak ayhan lütfen.

Beyler baslangic formasyonu ve ilk 11'i yazabilir misiniz. merak ettim
11'LER:

Galatasaray: Aykut, Ujfalusi, Gokhan, Servet, Hakan, Sabri, Ayhan, Selcuk, Kazim, Elmander, Arda

Inter: Castellazzi, Ranocchia, Samuel, Chivu, Nagatomo, Sneijder, Stankovic, Obi, Alvarez, Castaignos, Eto'o

Formasyonu artık kendin yaparsın renkdas;)

Geri
Üst Alt