Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

Takım paslaşırken L1 üçgen yapıyor artık.

emre sevenin var :asd:

2cr0tom.jpg

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

takım sahaya çıkıyor önde sabri ve ayhan:(

ilk yari izlemim ..

aykut ( istedigi kadar kurtarsin gitmeli )

gökhan zan ( güven vermiyor )

servet ( bildigimiz servet , seversin , sevmezsin .. kalmali )

hakan balta ( cok yavas , gücsüz .. artik avrupa sampiyonasi kredisini tüketti ,, gitmeli )

ujfalusi ( bekledigimden daha hareketli , bilincli öne cikiyor . begendim )

sabri ( savasci ,, bitmeyen enerjisini ortasahada rakipe press yapmakla kullanmak fatih terimden iyi bir tercih )

kazim ( her eve lazim ... geldiginden beri begeniyorum )

ayhan ( topu biliyor ama artik gücü yok .. son senesi .. son 15-20 dk 'larda kullanilabilir ... )

selcuk ( sagolsun artik güzel kornerler ve ortalar kullaniyoruz .. ama daha fazla sorumluluk almasi lazim )

arda ( oyunu yavaslatti ilk yari ... biraz daha haraketlik kazanmali .. 24 yasinda oldugunu hatirlamali , ama sakatliktan yeni cikti .. zamanla daha iyi olur insallah )

elmander ( hareketli , ceza alaninda daha cok bulusturmamiz lazim .. istedigi toplari alamadi .. ama elmander bu sezon cok is yapar )

hadi bakalim 2ci yari basliyor :)

diyor Elmander ne dususnuyor? Bu bir hazirlik karsilasmasi Sampiyon lar ligi final macidegil

Digeride Galatasarayli oyuncular hep faul yapiyor amma sari almiyor her defasinda.Hakemde tehlikenin farkinda degil felanda filan.sakatliktan korkuyormus

Yok abi onlar Elmander'in ceza sahasında düşmesini diyorlar. Friendly maçında da numarada düşülür mü penaltı için diyorlar.

Milito 4,5 verirseniz ok demisti. okadar para vermeye gerek yok. adebayor alalim.

sakarya fb

inter galatasaray

imaj farkı olsa gerek...

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | İkinci Yarı | Euro Futbol

Baros girecek.

Baros girecek.

_ertemsener ertem şener

gs dünyaca ünlü hangi golcü ile görüşüyor az sonra burdan ve cnn türk'ten açıklıyorum

:lol:

ertem şener bi git ya reyting kapmaya çalışma maç izliyoz şurda:D

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | İkinci Yarı | Euro Futbol

Melo girsin

Militoyu istemeyenler var şaka gibi :)

degisiklik varmi?

Baros ısınmaya başlıyor

Servet'in ayağında top görmek bile futboldan soğumak için sebep...

4.5 mu.yok artık ya.para varsa da bu kadar saçmaya gerek yok bence.bide şu stancuyu bir daha izlesek nedense ben bu adamın iyi olacağıın düşünüyorum.

Japon'u kest :lol:

Geri
Üst Alt