Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Seyirciler disinda hersey cok iyiydi bence. Ofansif bi oyuncu sart.

Ujfalusi, Kazim, Selcuk, Arda cok iyi oynadilar. Forvetleri topla bulusturma sorunumuz var. Ama her mac pozitif anlamda gelistigimizi görüyoruz. Bugünki oyun beni cok mutlu etti. Seyircilerin sacma taskinligi maci soguttu ve herkes disiplinden koptu. Arshavin iste tam bu eksigimizin ilaci :)

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Ujfa beni etkiledi baya :)

Beyler maçı kaçırdım acaba biri bana özet geçebilir mi nasıldık? :)

ujfalusi yi çok beğendim gerçekten yerinde bir transfer olmuş onun haricinde melo ya şans tanınmadı , ceyhun da fena değildi iyi bir yedek olucak , selçuk muhteşemdi ... elmander gününde değildi ama genel olarak iç açıcı bir maç oldu . İyi işler yapacağız inşallah

Hiç beklemiyordum bu oyunu :ays:

Baros ve Elmanderle bu iş olmaz.1 tane santrafor 1 tanede kreatif ortasaha lazım

en cok hakan baltaya sasirdim.

Selçuk İnan bu yılın en iyi transferi.. Takımın beyni olacak... Pasları, oyunun temposunu ayarlamadaki becerisi üst düzey..

Sol bek, sağ bek ve santrafor alınırsa özlenen takım yaratılmış olur..

Ömer Üründül mode on "iki takımda gol atamadığı için maç 0-0 bitti" Ömer Üründül mode off.

True, hope to not meet Galatasaray anytime soon.

bu maçtan anlayacağımız.

stancu-culio yolcu.....

sağ bek-ofansif orta saha-sağ açık* olursa çok iyi bir golcü gerek.

orta saha işliyor ama defasnif olarak. kesinlikle bir ofansif orta saha gerek ilerde hiç yokuz. 90 dakika boyunca sadece koşamk-prs-iyi pasla olmuyor kale önündede iyi şeyler yapmalıyız. elmander koşan bir forvet tipi var ama neyse.

bu arada tek forvet oynadık farkındaysanız. bu da demek oluyorki orta sahaya trasnfer var.

kazım azimli ama yetmez bence. 3-3-3-1 gibi oynadık :)

seyirci ne zaman akıllanacak

Bence Ujfalusi kesinlikle sağ bekte kullanılmalı ve defansın göbeğine 1 yabancı transferi yapılmalı. Bunun haricinde ise öncelikle 1 yabancı forvet ya da 1 yaratıcı oyuncu transferi takıma çok iyi gider. Eboue yerine sağlam bir defans adamı alsak ve forvet çok daha fazla mutlu olacağım.

Takım belli bir sertlik kazanmış en azından, son 2 senedir defansif anlamda kız gibi oynayan takımdan eser yok. Selçuk orta sahayı müthiş yönetiyor, Ujfalusi durmadan savaşıyor... Tek eksik yanımız ileride diğer hücumcuları rahatlatacak bir forvetin olmaması. Dünya çapında bir forvet alınması halinde önümüz açık.

Sabri orta sahada iş yapmaz , bakmayın Sabri böyle büyük maçları hep sever . Acil stopere transfer yapılmalı . Sağ açık Kazım'la olur fakat oraya bir Reyes iyi giderdi . Baros'la olmaz , Elmander daha etkili oynuyor . 10 numara için Pjanic , Ederson , Arshavin seç beğen al . Yerli almamız lazım , üstüne basa basa söylüyorum en az 2 yerli alınmalı ilk 11 için

Aynen

En kötü Sercan trasnfer edilmeli

Baros'un acil toparlanması lazım..

Geri
Üst Alt