Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Terim gibi bir cilgin Turkun takimi 180 dakikada "0" gol atti...

takima bilmem kacinci stancu veya marica degil forlan drogba gibi bi ADAM lazim

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

gayet iyi bir oyun cikardik, tek buyuk eksigimiz bitirici paslardir. Kale onunde gol pozisyona bir turlu giremedik (turkiye ligimizde yine cozeriz ama avrupa maclari bir sonraki yil olacaktir bu nedenle bu sezon sjablonlar oturmali oyun temposu her mac en kotu hali ile bu mactaki gibi olmali.)

dip not!

Ayhan Ilk yari yine yakiyordu bizi, tek pas yapip oyunu geri verirse birsey yok pozisyon sonuna dogru Etoo topu direge yapistirdi ucuz kurtulduk.

Culio nun 90 Arti da girmesine anlam veremedim... sasirdim acikcasi....

Servetide beğendim ben sıfır hata ile oynadı

kaliteli yerli almamız lazım çok net.

Bir interlilin yaptigi tespit güzeldi. Galatasarayda son vurus yok. Adebayor güclü, top tutan bir adam ama onda da son vurus yok. Elmandere göre dhaa güclü, daha iyi top tutar.

Fakat bize bitirici bir adam gerek. Bu da Adebayor degil. Tek eksik o.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | İkinci Yarı | Euro Futbol

Çok sağol renkdaşım :) inşallah hep böyle devam ederiz :) daha geniş anlatabilecek olan var mı ? oyuncuların performans degerlendirmesini yapsanız cok mükemmel olur.

arda : iyiydi ama daha tam hazır değildi

elmander : eh işte

ujfalusi:ortaları kötü ama iyi bindiriyor sağ bekte iyi oynadı.

servet:gayet iyiydi

sabri:takımın en iyisi

kazım:iyi boğuştu inter defansıyla

selçuk:xavi etkisi yarattığı bir gerçek :)

balta : geçen seneye göre daha arzulu istekli

ayhan : değişme yok aynı tas aynı hamam.

aykut: şaşırttı beni

zan: yedek kalacak ujfalusi göbeğe kayacak sağ beke eboue gelecek byük ihtimal fatih hocanın kafasındaki plan bu.

Açıkcası takımı beğendim. Daha doğrusu Hakan Balta, Sabri, Servet ve Ujfalusi'nin yüksek performansları beni şaşırttı. Selçuk İnan'ı zaten biliyoruz. Arda yavaş yavaş kendini toparlayacaktır. Elmander istekli ama tam hazır değil. Yaratıcı bir sağ açık/forvet arkası ve bir forvet ile bu takım çok daha iyi olabilir. Taraftarın yarattığı gereksiz olay hariç iyi maçtı.

Gerekli bölgelere transfer yapılırsa ve bu takım hep böyle son dakikaya kadar mücadele ederse şampiyon oluruz.Yönetime ve Fatih hocaya güvenim tam.

Milito'nun kadroda olmaması birşeylern habercisi bence.

Ukalalık yapmak istemiyorum ama ft 4-4-2 sisteminden vazgeçip 4-3-3'e geçince, çok daha başarılı oynadık bugün!

Öne çıkanlar: elmander, selçuk, aykut, servet ve kazım.

Balta bile iyidi bugün :o

P.s. Elmander sonuna kadar ilk 11de pivot santrfor olmayı hak ediyor! Baros döküldü yine, yol gözüküyor ona...

Terim gibi bir cilgin Turkun takimi 180 dakikada "0" gol atti...

takima bilmem kacinci stancu veya marica degil forlan drogba gibi bi ADAM lazim

Kesinlikle katılıyorum. Bugün Drogba olmuş olsa şu İnter i eze eze 3-0 fln yenerdik. Elmander çok kötü güçsüz ağır aksak. Baros da eski Baros olamadı bir türlü. Stancuy desen topu bile tutamıyo ayağına bomboş golü atamadı.

Artık Ujfa'ya kimse laf etmez bu bile yeter bana :)

F.T maç uzayacak sandı culio'yu o yüzden soktu boşuna garip anlamlar yüklemeyin

Geri
Üst Alt