Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Hazirlik maci

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Üç transfer lazım takımaa. En önemlisi yaratacı kanat oyuncusu galiba, sürat yok takımda kaliteli biri gerekli.

reyes işte alamadık..aklıma kimse gelmiyor ama tespit çok doğru.

SUPER OYNADIK ! eski 2000 senelikten GALATASARAY dondu!!!!

G.Zani beyendim,cam adam super oynadi:) Ayhan gene yapacakti numarasini,ama ALLAH korudu :D!

F.Terim ellerinden operim!!!!!!!!!!!:animation::animation::animation:

FOREVER GALATASARAY

ben gökhan zan ı bu macta cok begendim . böyle oynarsa ilk 11 i zorlar

ardayı bugün iyi gördüm eski arda yakındır inşallah

Maç başadı Servet küt diye tehlikeli bölgede 2 faul yaptırdı. Boşyere saçma sapan fauller yapıyor gereksiz yerlerde .

Bu arada bizim adımıza yılın transferi kesinlikle Selçuk İnan. Bir futbolcu, bir takıma bu kadar mı etki eder..

Takımı çok beğendim bitiricilik eksikti yalnız.Sabri,,Selçuk,Ujfalusi çok iyiydi.Yıllar sonra ilk defa bir bekimiz olduğunu hissettim urfalı sayesinde.Elmander presiyle iyiydi ama ona da bitirici toplar gelmedi.Barosla Terim her an papaz olabilir gibi bir his var bende.Ben sabrinin ortada böyle oynayabileceğini düşünmüyordum çoğu arkadaş gibi demekki T.d lük böyle oturduğumuz yerden kadro yazmayla olmuyormuş.Adam boşuna fatih terim olmamış.Ebou ve Arshavin gelirse iyi olur.

3-4 gün önce rezillere oynuyorken bir anda nasıl değiştik istikrar sürmeli

hakem intere acidi erken bitirdi.

bize kewellin forvet versiyonu lazim

böyle pozisyon geldimi afetmiyecek bir forvet nerden olursa olsun

Baros,a gü-ve-ne-me-yiz açık ve net

Geri
Üst Alt