Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Sırıtan tek oyuncu Ayhandı:)

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

[video=youtube;UHp6D0fWnTw]https://www.youtube.com/watch?v=UHp6D0fWnTw&feature=player_embedded[/video]

Bugün Hakan Balta'yı beğendim.Böyle oynamaya devam eder umarım.

melo selcuk ikilisi gercekten müthis olacak gibi

Hakan Balta çok iyi oynasa bile onun tipi bek artık günümüz futbolunda işe yaramıyor,bir kere sıfıra inip orta kes ya da biraz risk al..Çakılı bek çok zor artık..Hakan Baltadan stopere alternatif yaratmak daha mantıklı

Haklisin renkdas, Hakan iyi oynadi ama ujfalusi ile karsilastirirsan, kotu oynadi. Urfali pas dagitti, ileri cikip iyi orta acti. Ofansif oynayabilen sol bek cok iyiy olur. Eboue gelmesin, sol bek lazim bu takima.

ayrıca sunuda sölemek lazım defansa bir takviye kesinlikle sart.servet ve gökhanla olmaz bu iş.servetin yanına iyi bir adam gerek.

Yalnız şu Ayhanı yuhlayanlar tam bir salak hazırlık hiç gerek yok adam elinden geleni yaptı sonuçta.

stancu ne kadar yeteneksiz bir adamdır ya bu adama dünya para verdik yazık yazık. pino bu adamı top diye oynar.

Culio' ya yazık oldu.Top ayağına gelmedi bile.

iyi iyi,

2 transferle calistikca takim olabiliriz. bekledigimden fazla toparlamis Terim.

Terim sol bek istemez. Heleki bugün baltadan sonra:)

Ortasaha ve iyi bir santrafor lazım. Stancu ciddi şekilde yetersiz top tutamıyor. Ayrıca Baros'un biraz daha gayret etmesi lazım.

Elmander, Baros, Stancu, maçı durduran Ayhanı yuhlayan seyirciyi beğenmedim. Selçuk ve Ujfalusiyi çok beğendim. Kalanlar da iyi oynadı. Forvet şart, bir de sol bek alınırsa şampiyonuz inşallah.

Fatih Terim geri dönmüş... Bu saatten sonra temposu düşük, salağa yatan futbolculara takımda yer yok....

Takım çok iyi yolda.

Ayhan devri bitti beyler anca gidip Gaziantep Belediye'de oynar bu dakikadan sonra :o

İnterliler bize kötü baktılar bu maç bence.O meşale şova hiç gerek yoktu.

Az önce yukarıda bişi okudum Galatasaray bizden iyiydi diye ingilizce.Girdim baktım.Adam altına boşver gibisnden yazmış.Yani hala küçümsedikleri belli.

Bence umut var ama büyütmenin pek anlamı yok.Hala eksiğimiz çok.Ancak şunu anladım.Bizim armamız bile avrupada oynar.

Harbiden markayız.Ve bugünden sonra firmalar şunu anlayacaklar ki Avrupa'da Galatasaray taraftarı müthiş bir iş kapısı.Büyüyeceğiz katlanarak artarak

Hazır olun biz tekrar geliyoruz

hakan balta gercekte zaten bek degil stoper

Bu arada statdaki bir kısım taraftar, her zamanki gibi CEHALET şov ile bizleri yine yanıltmadı!

Geri
Üst Alt