Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

ayrıca sunuda sölemek lazım defansa bir takviye kesinlikle sart.servet ve gökhanla olmaz bu iş.servetin yanına iyi bir adam gerek.

ujfaluji? stoper de o oynayacak zaten. sağ beke adam gelecek. ayrıca ceyhun gülselam da oynar stoper de rahatlıkla

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

GS - Liverpool konusunu acsaniz. kac sifir yenecegimizi yazalim :D

Ben Ayhan ilk yarı 30dk ikinci yarı 15dk beğendim. Tek toplarla iyi çıkarttı takımı. Defanstan gidip top alıp iyi pas dağıttı. Tabi yaşı itibariyle en fazla 30dk oynayabilir

abi 2 trilyon para alıyor.15 dk da defanstaki adamdan topu alıp orta sahaya versin yani.galatasaray burası siirtspor değil ki..

İnterliler bize kötü baktılar bu maç bence.O meşale şova hiç gerek yoktu.

Az önce yukarıda bişi okudum Galatasaray bizden iyiydi diye ingilizce.Girdim baktım.Adam altına boşver gibisnden yazmış.Yani hala küçümsedikleri belli.

Bence umut var ama büyütmenin pek anlamı yok.Hala eksiğimiz çok.Ancak şunu anladım.Bizim armamız bile avrupada oynar.

Harbiden markayız.Ve bugünden sonra firmalar şunu anlayacaklar ki Avrupa'da Galatasaray taraftarı müthiş bir iş kapısı.Büyüyeceğiz katlanarak artarak

Hazır olun biz tekrar geliyoruz

Takım iyi oynamasından çok takımda birliktelik vardı, arkadaşlık vardı, onu hissettim açıkcası ben bugün. Fatih Terim 2000 ruhunu geri getiriyor. Eğer böyle hırslı oynarsak ve 2-3 transferle takviye yaparsak yolumuz çok açık:)

Sabri Galatasaray'ın ruhudur. Sabri'nin olmadığı bir Galatasaray düşünemem.

bu gün pino sahada olsaydı en az 2 gol atmıştık

ayrıca sunuda sölemek lazım defansa bir takviye kesinlikle sart.servet ve gökhanla olmaz bu iş.servetin yanına iyi bir adam gerek.

Gokhan, Servetten daha iyi yonadi. Sevet yine gereksiz fauller yapti

Kanatlardan icraat sıfır.Ujfalusi'nin olmadığı pozisyonlar dışında.

tamam doğru söylüyonda kazım bu maçta kanatta oynamadı santrafor gibi oynadı sabriyle ujfa sağ kanadı iyi kullandı balta yetersiz olduğu için bindirmelerde ardanında verimi düşüyor hücumcu bir sol kanat şart .

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Devre Arası | Euro Futbol

beyler maçı izleyemedim linkler felan calısmadı.

özeti var mı bu maçın acaba ?

ardanın taraftarları uyarmış o video varmı beyler

ujfaluji? stoper de o oynayacak zaten. sağ beke adam gelecek. ayrıca ceyhun gülselam da oynar stoper de rahatlıkla

bugun urfalıyı bekte iyiydi.bilmiyorum fath terim urfalıyı bekmi düşünüyor stoper mi.

Lan olum, Kalli ve Hagi Sabriyi orta sahada oynatinca adamlari kesiyodunuz. El grande oynatinca gazi veriyosunuz :ka23:

Terim sol bek istemez. Heleki bugün baltadan sonra:)

Ortasaha ve iyi bir santrafor lazım. Stancu ciddi şekilde yetersiz top tutamıyor. Ayrıca Baros'un biraz daha gayret etmesi lazım.

Kesinlikle katılıyorum.. 2 transfer olucak bencede ve bunların ikisininde hücuma dönük oyuncu olucağını düşünüyorum efektif kanat oyuncusu ilerde top tutabilecek efektif oyuncular gibi

Elmander, Baros, Stancu, maçı durduran Ayhanı yuhlayan seyirciyi beğenmedim. Selçuk ve Ujfalusiyi çok beğendim. Kalanlar da iyi oynadı. Forvet şart, bir de sol bek alınırsa şampiyonuz inşallah.
Elmander taktiksel olarak çok iyi oynadı. Savunmayı çok bozdu. Bence sağlam bir santrafor lazım.

Geri
Üst Alt