Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Ujfa bek oynar hemde taş gibi bize stoper ve forvet lazım birde sağ kanat alırsak tamamdır

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Maç Sonucu

Büyük takımlarla hazırlık maçı yapmak güzel..Bol bol link oluyor.Ve kaliteli :)

Almanya dönüşü Aydın Aykut Stancu bi şekilde gönderilir gibi geliyor..

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

tamam doğru söylüyonda kazım bu maçta kanatta oynamadı santrafor gibi oynadı sabriyle ujfa sağ kanadı iyi kullandı balta yetersiz olduğu için bindirmelerde ardanında verimi düşüyor hücumcu bir sol kanat şart .

Kazım-Arda bu maç birşey oynamadı zaten.Kesinlikle kanat adamı şart.Sağ-sol farketmez.

Ilk yaridaki butun maclari yonadi. Ondan sonra parasini vermediler diye cikmadi

takımda sadece onun böyle bir hareket yapması sorunlu olduğunu gösterir neden diğer oyuncular çıkıyor maça bu çıkmıyor bir kaç ödeme geçikmesi için terkedecekse böyle adamlara gerek yok yeni ribery vakaları istemeyiz

İnterliler bize kötü baktılar bu maç bence.O meşale şova hiç gerek yoktu.

Az önce yukarıda bişi okudum Galatasaray bizden iyiydi diye ingilizce.Girdim baktım.Adam altına boşver gibisnden yazmış.Yani hala küçümsedikleri belli.

Bence umut var ama büyütmenin pek anlamı yok.Hala eksiğimiz çok.Ancak şunu anladım.Bizim armamız bile avrupada oynar.

Harbiden markayız.Ve bugünden sonra firmalar şunu anlayacaklar ki Avrupa'da Galatasaray taraftarı müthiş bir iş kapısı.Büyüyeceğiz katlanarak artarak

Hazır olun biz tekrar geliyoruz
biz TÜRKÜZ,GALATASARAYLIYIZ ateşliyiz aga yakarız bu dünyayı farkımız bu

S.A

2 günlük tatilden yeni geldim

maç nasıl oldu arkadaşlar?

f.terim: melo lıverpool macında oynayacak

uzun zamandır böyle ortasaha görmedim.

selçuk arda ceyhun yekta inanılmaz olacaklar

inanılmaz...

bir kaç oynadı kadro dışı kaldı

hercules-17 maç 4 gol

kadro dışı kaldığını bilmiyordum ama fatih terim in olduğu yerde disiplinsizlik olmaz ben drentenin bize çok faydalı olacağına inanıyorum

Santraforlarimiz cok hareketsiz kaliyor. Stancu hiziyla falan top geldiginde defans arasina girdi karistirdi ortaligi. Baros ve Elmander, hayal kirikligi suana kadar.

Çok iyi baskı kurup top çevirdik ama gol atmayı unuttuk..

Bu takıma golcü şart... Adebayor alınmalı

çok hızlı bir kanat oyuncusu şart!

Geri
Üst Alt