Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

dediğin doğru pinonun santrafor oynadığında ne kadar etkili olduğunu geçen seneki fener maçında gördük pinoya yazık oldu.

pino yu seviyorum ama pino gol falan atamaz adam sıradan gol atmak istemiyor bin kere kaçırıyor bi kere atıyor

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Maç Sonucu

Elmander bi kaleciyi hastanelik etti diğerini sakatladı ama devam etti :asd:

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

f.terim: meloyu boyle ucuz bir fiyatla alan arkadaslarımı tebrik ediyorum...

Kazım-Arda bu maç birşey oynamadı zaten.Kesinlikle kanat adamı şart.Sağ-sol farketmez.

Bir şey oynamadı demek kesinlikle haksızlık.. Heleki Arda Ujfa ve Selçuk ile birlikte takımın en iyilerindendi neredeyse tüm hücumlarımızda Arda vardı Kazımda ilk yarıda zaman zaman etkili oldu..

Eger sol bek alinmayacaksa Eboue tarzi hucuma cikan dribling yapan sag bek $art

Beklerimiz hucuma katki saglayamiyorlar

S.A

2 günlük tatilden yeni geldim

maç nasıl oldu arkadaşlar?

Olağanüstü bir maçtı diyebilirim.. Bu kadar iyi oynayabileceğiizi beklemiyordum.. Baskı, pres, pas alışverişi süperdi... Tek sıkıntı gol olmaması....

Fatih Terim geri dönmüş.

Santraforlarimiz cok hareketsiz kaliyor. Stancu hiziyla falan top geldiginde defans arasina girdi karistirdi ortaligi. Baros ve Elmander, hayal kirikligi suana kadar.
Elmander bugünkü sistemde gayet iyi oynadı.Yanına bitirici bir forvet gelmesi lazım.Milito mesela:), Elmander Şükür gibi çok hırpalıyor.

Kaleci 6 ay yokmuş.Şimdi bize nasıl sövüyorlardır.:D

dediğin doğru pinonun santrafor oynadığında ne kadar etkili olduğunu geçen seneki fener maçında gördük pinoya yazık oldu.

Bir Fener macinda atkili oldu. Baska maclarda net pozistonlar kacirdi, kendisi cok bencil bir oyuncu.

Drenthe biraz gevşektir ama maç seçmez oynayabiliyorsa oynar :o İyi oynar kötü oynar demiyorum ama sahada olur :o

Yok renkdas, oynamadi. uc aydir parasini felan vermemisler. Drenthe protesto ettigi icinde taraftar tepki gostermis.

Real Madrid's Royston Drenthe is the victim of a shameful smear campaign by Hercules following his justified pay strike - Goal.com

Geri
Üst Alt