Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

En hazır adamlar Kazım'la Selçuk gibi görünüyor.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Buna cin olmadan adam carpmak denir. Evvela daha iyleri gelsin, takım vasattan iyiye gecsin, ondan sonra Culio'ya yetersiz diyebilir herkez.

Ne alakasi var ki?

Bir futbolcunun potansiyalini veya kapasitesini, kalitesini neye göre belirliyorsun? Su kazamalar orta sahasinin arasinda göze carpan bir fark yaratamiyorsa benim gözümde vasat bir topcudur.

Kazım :tiphat:

Baros hiç bir zaman iyi bir bitirici olmadı.Bende Barosa hiç bir zaman iyi bitirici demedim

Rahat ol.Bu sene de atar 20 gol...

Baros bu takımın en kaliteli adamıdır,Arda ve Selçukla birlikte.

sen gerçekten futboldan çok anlıyosunda millete laf ediyorsun adam topçu değil ne adammış hala baros baros beleşçinin teki güçsüz kuvvetsiz kendi kendine kavga eden takıma hiç bir faydası olmayan beleşçinin tekidir bir fener maçında golü yok ne forvetmiş ama adam geçemez omuz omuzda senede en çok 15 maç oynar artık uyanın gol atacak sağlam fizikli kafaya çıkan rakibini deviren adam lazım bize

Culio'yu Arjantin milli takımına almayan hocanın ben futbol zekasına ..

Gago gibi pasif, ruhsuz dingillerin girdigi milli takımda Culio banko oynamalıdır.

Kazım çok iyi.

17 Macta 9 Gol atmis bir oyuncu Baros. 34 Mac = 18 Gol fena degil.

baros keske arada bir 2-3 gol atıp diğer maçlar boş geçmese :o o 9 golün 3ü ibb maçı 2si ankaragücü maçı diğerlerini hatırlamıyorum :o

Ujfalusi'nin müdahaleleri çok yerinde.

Eline baston veya koltuk değneği vermemiz gerekir..

Drogbaya gerek yokkk.. 34 yaşına girdi....

Drogba çoğunu cebinden çıkarır forvetlerin eline baston verir gezdirir defanslara koltuk değneğini yedirir :DDrogba akar

Aha gene başlamış sallamalar, vira bismillah.

bu ne yaw yorumlardan anladim takim 5-6 fark ile yeniliyor maci izliyemiyorum oylemi gercekten?

Şu ana kadar takımda en diri gözüken Kazım.

Maçın ilk yarısını izleyemedim. ama 2. yarısı için değil genel düşüncem. Stancu Galatasaray gibi bir takımın forveti olamaz..

Ben bu takimdan hic zevk almiyorum..

Servet ve balta bu takimin ilk 11 oyuncusu olmaya devam ettikcede almayacagim.

defansda sabri servet hakan balta olacaksa sampiyonlar ligi hayal olacak

sen gerçekten futboldan çok anlıyosunda millete laf ediyorsun adam topçu değil ne adammış hala baros baros beleşçinin teki güçsüz kuvvetsiz kendi kendine kavga eden takıma hiç bir faydası olmayan beleşçinin tekidir bir fener maçında golü yok ne forvetmiş ama adam geçemez omuz omuzda senede en çok 15 maç oynar artık uyanın gol atacak sağlam fizikli kafaya çıkan rakibini deviren adam lazım bize

:o

Geri
Üst Alt