Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Orta saha niye 2 tane onu anlamadım. :) Selçuk'un yanına birisini arıyoruz diye biliyorum ben. Ayrıca forvet çok acele değil ondan evvel sol bek ve orta saha büyük aciliyet içinde.

ortasaha selçuk inanın yanına bi adam ve çizgiye muhakkak oyuncu lazım.colin kazım ilk 11 oynayacak kapasitede değil.topu ileri taşıyacak oyuncular lazım.solbeke yabancı çok lüx olur.onun yerine ortasahaya hareket getirecek yabancı oyuncuyu tercih ederim.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

bizim bu beceriksizleri göndermemiz için üstüne para vermemiz gerekiyor galiba

Bu takima 10 numara Şaaaaaartttttttt

bir sut atamadik kaleye 90 dak. icinde.Bence buyuk rezillik

- Sabri anca yedek olur bizde. Duygusalliga gerek yok. Yetenek sifir

- Stancu, Aydin, Ayhan, Anil Galatasaray´in futbolculari degiller. Hepsi gitmeli

- Culio en fazla yedek olmali. O da en fazla

- Arda acilen toparlanmali

- Kanatlarimiz cok hareketsiz. Sikca kullandigimiz sözcük gibi "akmiyorlar" :)

- Kreatif oyuncumuz yok orta sahada. Pozisyon yaratamiyoruz

Özet: Sag bek, Önlibero, 10 numara, Kanat (sag sol farketmez), Forvet transferi sart

Ben Culioyu baya baya beğeniyorum. Beğenmeyenlerle tartışmak istemem ama adam ciddi iyi oynuyor benim gözümde

takım berbatttttttttttt

ayhan girdi gol geçikmedi şu uğursuz adam takımdan bitürlü gidemedi !!

aydin , servet, balta, ayhan,kazim, hic begenmedim hiiic..Bu takima daha cevik hizli oyun anlayisi olan defans oyunculari lazim. Selcukun yanina kallström önlerine diego olabilir ...sag kanat volkan sen alinabilir sag bek eboue alinabilir ...

Semih kayaya neden sans vermiyor FT bilen varmi ? Antremanlarda gayet iyi performans gösterdi ..

En buyuk sorun su: Ev insa edeceksin ama temel yok. 'Defans iyi, bundan sonra ofansif alanda gelismeye calisagiz' diyemiyorsun. 'Ofansif alanda gucluyuz, defansi saglamlastiracagiz' diyemiyorsun. Fatih hocanin isi zor ama pes etmek yok elbette.

10 numara şarttttttttt

Fatih hoca gibi bir hoca nasıl oluyorda şu takımda halen aykut,aydın,ayhan gibi adamlara şans tanıyor anlam vermek zor! Bu gereksizlerin yerine 3 tane genç getirseydi kampa belki adamları kazanabilirdik...

oyuncu mu var elin de ?

takımın net gözüken zayıf noktası tabiki yine ortasaha.

iyi git FM oyna bu işler o kadar kolay değil Twente son derece hızlı ve iyi bir takım zira onlarında pozisyonları yok ayrıca 3 lü turnuvadan da daha yeni çıktılar(şikebahçeye 4 çakıp) bizim takımın gol yediği 11 den 4-5 adam anca hazırlık maçı oynar böyle tutacaksanız tutmayın ihtiyacı yok bu takımın.

Yok ya sen dedigimi anlamak istemiyorsun herhalde.Ben twente taraftari degilim beni ilgilendirmez hizli yok teknik takim olmasi.Galatasaray 90 dakikada kac poziyon buldu kaç tane olumlu atack yapti ona bakarim.Sen git fm oyna twenteyi al orda hizli ve teknik kadro kur oyna.

BAM dan sonra insallah AAA gecmeyecegiz

mükemmel galatasaray taraftarı yine takımını satmaya başlamış. en kısa zamanda arda ve selçuk'u da satması dileğiyle.işte büyüklüğümüz bu...
Bank Asya takimi tut o zaman ,her sene duzeliriz diye avutursun ne guzel kendini

terim transfer istiyo ama yönetim yapmıyo yha

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Suan dedigin gibi 'takim' olarak ondeler... Ben isim bazinda diyordum... Takim olarak onde olsalar bile, ezip gecmemiz lagzim renktas bence... Dediklerine katiliyorum ayrica katilmiyorum degil ama olsun... Biz GALATASARAYiz... Club Brugge Anderlecht Twente Az Alkmaar Wolfsburg felan filan oyle takimlara puan kaptiracaksak, iyi takim oyunu oynuyorlar diye veya Karpety lyiv zart zurt takim olarak oynuyorlar diye ohoooo hooo olme essegim olme... Biz kadro degeri olarak adamlari belki 3 - 5 e katlariz ;) Benim Galatasarayim Twenteye en az 3 cakacak renktas kusura bakma :tiphat:

Sen 2000 senesinde kalmissin biz 2011'deyiz.. Senin Galatasaray'in vizyonsuzlarin eline geçtiyse, kusura bakma Twente, Anderlecht bize Barça kesilir.. Bu isler büyüklükle olmuyor artik, en iyi hamleleri yapan, vizyonu, profesyonelligi elden birakmayan en büyüktür..

Geçen sezon hazırlık maçlarında gelene 5 gidene 5 attık da ne oldu ? :o fenerbahce kölnden 5 yedi gecen sene hazırlık maclarında sonra geldi şampiyon oldu şikeylede olsa:o

ortasaha selçuk inanın yanına bi adam ve çizgiye muhakkak oyuncu lazım.colin kazım ilk 11 oynayacak kapasitede değil.topu ileri taşıyacak oyuncular lazım.solbeke yabancı çok lüx olur.onun yerine ortasahaya hareket getirecek yabancı oyuncuyu tercih ederim.

Ha, çizgiyeyse tamam. Ben direkt orta sahaya 2 dendi sandım, pardon. :)

Geri
Üst Alt