Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

4-4-2 çok zor sistem acilen 4-4-1-1e dönüp bi tane ofansif orta saha almamız lazım Pjanic gibi Diego gibi

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Twente | 20 Temmuz | İlk yarı | Euro Futbol

Yaratıcı oyuncu eksikligimiz cok acık ve net.Reyes tam bizim ihtiyacımız olan oyuncuydu.

gene cevaplar hazır : takım hazır değil uyum sorunu var

benim bu laflara karnım yok hazır olmayabilirsinde 1 tane pozisyon bulamayacak kadar olamazsın eğer lig başladığında da böyle devam edilirse büyük protestolara hazır olsunlar

bu culio'yu istemeyenler var allahım ya :D

1987 - 88 şampiyonluğundan beri izliyorum Galatasaray'ı

Çok daha iyi yabancılar görmüş olmamdan kaynaklanıyor olabilir mi acaba ?

Sözüm size değil yanlış anlamayın Artun Bey,

Bizi Culio'yu beğenme noktasına getiren, yanlış üstüne yanlış yapmış yönetim zafiyetlerinedir.

hazirlik maçlarinda kaybetmek iyidir eksiklerimizi goruyoruz en azindan

Orta saha orta saha orta saha

Bakın en az 7-8 kere çok güzel kontra çıktı adamların orta alanını geçiyoruz. Sonra final pasını atamıyoruz veya geri dönüyoruz. Hadi geçtim şut atmıyoruz Stancu ya 2 kere bomboş geldi. gidiyo son çizgiye pas atıyo vur Allah ne verdiyse veya diğerleri, Şut atmak yasak mı?

Havalar sıcak takım kondisyon çalışıyor kablu ama 90 dk en az 10 şut atmalısın. Eğer GS isen atmalısın.

yenilmemiz iyi oldu göz boyanmaz. Transferlerin sart oldugu görülür

Su an toplama bir takimiz,onun icin bu durumda takim hakkinda konusabilecegimiz tek sey kondisyondur,Fatih hoca da belli ki kondisyon konusunda takima cok sey katmis,simdi gerekli olan biraz daha fazla yetenekli adamlar ile takim olmak icin ugrasmak.Unutmayalim ki karsimizdaki takim Hollanda liginin sampiyonuydu,gol pozisyonu bulamadik ama bizde sansa bala bir gol disinda 0 pozisyon verdik adamlara.Hersey cok daha güzel olacak,kimsenin süphesi olmasin.

terim transfer istiyo ama yönetim yapmıyo yha

Terimde şu an şuc bulmuyorum.Kampa yetişek dene transferler nerde yalan oldular hep.Tutmuşlar birde zaman var diyolar.Biz çok duyduk bunlari.Takimda hala ayhan hakan balta aydın oynuyorsa bu yönetimin suçu

Bu takıma daha Melo, Eboue gelecek :o

ben ciddi anlamda "pozisyon yaratamama" zaafı görüyorum takımda,anca top gezdiriyoruz.Bunu sölemek için erken olabilir belki ama bu en önemli sorundur bence kaleye gidemiyoruz çünkü.ciddi pozisyonlar yaratıp takımları rahatsız edemiyoruz.bu olay aslında transfere ihtiyaç olduğunu birebir gösteriyor.umarım yakın zamanda bol pozisyonlu maçlar izleriz.

On taraf, top bizdeyken gezerek oynuyor renktas... Transferle mransferle olur tabi gerci ama 1 kisi ile olacak is degil, eger FT forveti hareketli oynamayi asilarsa, birbirlerine boyle alan acacak kosular felan yapacak araya sizacak zart zurt oyle seyler yapilsa transferede gerek yok ama millet durarak oynuyor...

Yeni transferleri bekeleyeceğiz artık. :o

ben acayip sabirli bir insanimdir.. Iki üç maç sonra kelle isteyen taraftarlardan degilimde su servet, balta, ayhan nedir artik ya ? Ulan kusacam yemin ediyorum.. Yillardir ayni isimleri duymaktan karnima agrilar giriyor be birader.. Bu adamlar rezillik demek, çaresizlik demek, sekizincilik demek, basarisizlik demek.. Vazgeçin artik sunlardan yav.. Hiç mi yerine adam bulamiyorsunuz be ?.. Alin su forumdan iki üç kisiyi, onlardan daha etkili oynar yemin ediyorum..

imza.

Kreatif oyuncumuz yok

Bank Asya takimi tut o zaman ,her sene duzeliriz diye avutursun ne guzel kendini

takımı yeni transferler dahil olmamış ve kıcı kırık bir hazırlık maçıyla yargılayıp satıyorsan acilen takım tutmayı bırak belki o zaman saçmalamazsın.

Kolay değil takımı yeniden yapılandırmaklar.Bu yenilgiler normaldir.Panik olup, asıp kesmeyin.

Hazırlık maçında skorun pek bir önemi yok zaten.Ama TSL de başarı için gol atabilmek gerekiyor.Gol sıkıntısı yüzünden geçen sene lig de berbattık ama gören yok.

Her ne kadar şike de yapsa geçen sene

Fenerbahçe Forvetleri

1)Niang 14-15 gol gibi bir gol attı

2)Semih 10-12 gol arası bir şeydi galiba

3)Alex 28 gol

4)Guiza 1 gol

Trabzonspor

Umut Bulut (her sezon 10-15 arası)

Burak Yılmaz 19 gol

Jaja 7-10 arası gol

gibi rakamlara çıkarken.

Galatasaray da

Baros 7-9 arası bir gol atmıştı.

Stancu 1 gol

Arda 1-2 gol

Mehmet Batdal 0 gol

Anıl Dilaver 1 gol

Baros dışında Striker yoktu.Ve hatta GEÇEN SENE EN GOLCÜ 2.OYUNCU 4 GOL İLE SERVET İDİ UZUN SÜRE,SONRA KAZIM YAKALADI ONU.

Kısaca

Bu sezon da görünen o ki

Baros sakatlanabilir,ceza alabilir,formu düşebilir.10 gol üzeri de atabilir yine altında da kalabilir,ki daha büyük olasılık gibi.

Stancu bence gider takımdan.

Kazım 3-5 arası bir gol atar

Arda sakatlanmazsa 5-10 arası bir gol atacaktır.

Elmander(kariyerinde 10 golü ilk defa geçen sene geçmiş 7-11 arası bir gol ortalaması ile oynaması muhtemel)

Bu durumda Şampiyonluk beklemek hayacilik.Çünkü şampiyonluk için son 10 yılda en az 64 gol gerekmiş onda da biz 2007-2008 sezonu şampiyonu olmuşuz.Ama sadece ya 21 ya da 23 gol gibi bir gol görmüşüz kalemizde.

SON NOT:

1)En az 15-20 gol arası gol bulabilecek bir STRİKER ALINMAK ZORUNDA.

2)Ofansif gücü yüksek bindirme yapabilen bir kanat oyuncusu lazım.Eboue bu tanıma uyar,her ne kadar sağ bek de olsa.

3)Kesicilik dışında oyunun yönünü değiştirebilen bir orta saha daha gerekiyor.

4)Ofansif açıdan en az Arda kadar etkili bir orta saha veya kanat oyuncusu gerekiyor.

Geçen sezon hazırlık maçlarında gelene 5 gidene 5 attık da ne oldu ? :o fenerbahce kölnden 5 yedi gecen sene hazırlık maclarında sonra geldi şampiyon oldu şikeylede olsa:o
Hannover disinda 1.lig takimi yenmedik ,digerleri koy takimlariydi

Geri
Üst Alt