Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu orda oynatanda sucPva müthiş bi adam. Osye geçtikten sonra takım hiçbir bk yapamadı![]()
Toplu topsuz her türlü gereksiz bir oyuncuYunus'un asıl problem topsuz oyununda bence.
pva asiri kötüydü maalesef
1-2 maç kötü oynayınca ben direk silmiyorum oyuncuyu bence Berkan, Yunus'ta gayet yeterli alternatif. Yusuf'ta hocaya göre deolmak zorunda ki varda sık sık kullanacağını da düşünüyorum önümüzdeki süreçte.Mata-Gomis falan bunları alternatif olarak saymıyorum zaten seneye de yoklar, bana göre teknik heyetin yardımcıları falan bu isimler. Yusuf evet sana ve bana göre var ama Okan hocaya göre Yusuf Demir adında bir oyuncumuz yok, içler acısı. Kale sıkıntı, sol bek sıkıntı. Ortasaha da yerli alternatif yok, Berkan'a topçu demeye milyonlarca şahit lazım, kanatta Yunus'a alternatif gözüyle bakıyordum ama alternatif dahi olabilecek seviyede gözükmüyor garibim. En ileri uçta sadece İcardi var. Daha iyi olmamiz lazım
Dolayısıyla geniş bi kadromuz yok, ha belki sana göre vardır ve gayet yeterlidir kadro, ben yeterli seviyede göremiyorum alternatiflere şöyle bi bakınca.
fbnin yedek takımı mı?ahahah.valencia ve batsuayi yoktu sadece fbden.bizde bu mac 11 den 10 eksik vardı.fb de balına gollerle yendi ayrıca,valecono ikinci yarı cok gevsekti o maçta.valecanonun 3-4 net fırsatı vardı,hatalardan kaybettilerFb bu takimi yedek takimiyla bir kac gün önce 3-1 yenmis diyorlar, dogrumu bu?