Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Vallecano | MS | 3 Aralık | Spor Smart

Yunus Akgün çok ezbere futbol oynuyor. Dubois - Rashica çok daha iyi ikili olur. Dubois pozisyon açıyor Yunus değerlendiremiyor oraları. Topsuz oyunu baya kötü.

Gecen biri Mata ilk 11 oynayamaz mi gibi bir sey yazmisti burada.

Umarim bu maci izliyordur o arkadas.

Berkan biraz daha basit oynamalı kendi yarı sahasında bu hata dışında fena değildi. Mata kötüydü özellikle top rakipteyken 10 kişi oynattı. Gomis hareketsiz olması bizi zorladı. Pva her zamanki gibi berbat son tercihler ve paslar. Ben oynanan oyunu beğendim.

Ben ilk yarı itibariyle takımı beğendim.. Bir kere 11 kişinin 10 u yedek bir arada oynadıkları maç sayısı sınırlı . BAY çok istekli Yunus son 10 dk kipirdaninca direk oyunu rakip sahaya yıktık.. Abdülkerim gün geçtikçe daha faydalı oynuyor .. Takımda begenmedigim iki topçu mata ve gomis bilhassa mata fiziksel olarak tamamen profesyonel sporlardan uzaklaşmış biraz insafi varsa devre arası emekli olup 6 aylik maaşını bize bıraksın.. 2. Yarı umarım yusufla başlarız 6 milyon verdiğimiz çocuğu kazanmamız lazım..

Yunus'u kiralik vermekte fayda var bence. Kalirsa sezon sonuna kadar bizde su halinden farkli olacagini düsünmüyorum maalesef.

Baska yerde kafasini toplar belki.

dubois ağam 2 günde bir 90dk oynuyor sanki, totosundan soluyor adam gidecek kalpten

Gomis ve mata fiziken bağkur emeklisine dönmüşler aklı başında bir hoca son 20 30 dk kullanir bu adamları ki skor katkısida alır

Kalp spazmı geçirecek herif yazık yav
Vücut artik ayaklara hukmetmiyor.

Yalnız yine kaçırdık adamlar müthiş şutla 90 a taktı topu gomis mata çıksınlar artık kağnı gibiler

Pva için birşey demiyorum adam ayaksız. Doğru dürust pas veremiyor.

Baran 8 olabilir 6 olmaz o çocuktan golde adamin önünü açti

Transfer yapılırken geldiği kulübün taraftarı sövüyorsa o topçuyu almamak lazım.

Abdülkerim sen ne olmuşsun be abi.
Enfes, bayıldım. Aferin sana oğlum.
Ülke içinde yerli transfere çok karşı biri olarak beni utandırmaya, böyle oynamaya devam et.

Yunus'un pas tercihleri rezalet tek kelimeyle. Çok beğenemedim.

Gomis de bitmiş. Bize forvet yine şart.
İcardi'yi arıyor gözler. Mata ve Gomis anca son on beş yirmi dakika skor koruma, tutma adamları olur.

Genel itibariyle ben oyunu beğendim ama. Yani AS kadroyla daha güzel işlere imza atarız; yine direksaray, kaleciyetakılansaray, kaçıransaray halimize dönsek de umut var. Aradan sonra bu kadarını beklemiyordum.

pekte geniş bir kadromuz yok aslında kağıt üstünde var ama sahaya atınca tırt oluyorlar genelde, bu maç özelinde söylemiyorum tabi. biraz daha güçlenmemiz lazım

Barış alperde gelişim görüyorum.

Metehan bazen hata yapsa iyi is yapti

Geri
Üst Alt