Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-1 Vallecano | MS | 3 Aralık | Spor Smart

Barıştan Emre akbaba müdahalesi Kesinlikle yapılmaması gereken bir müdahale achill tendonu kopabilirsi o pozisyonda Allah korusun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan’ın tribünde akrabası falan var herhalde Türbine yolladı topu

Gomis mata çıkar

Pekte geniş kadromuz yok dediğin şuan as 11'in 10'u yok ve gayet iyi bir oyun var. Vallecano'da sonuçta La Liga'nın orta sıra takımı. Takımda sırıtan Gomis, Mata, Okan Koçuk var. Bence kadro gayet geniş kadromuz var Mata ilk 11 oynamaz ama Yusuf var zaten. Bir tek forvette ve sol bekte eksiğimiz var diye düşünüyorum alternatif olarak.

Mata-Gomis falan bunları alternatif olarak saymıyorum zaten seneye de yoklar, bana göre teknik heyetin yardımcıları falan bu isimler. Yusuf evet sana ve bana göre var ama Okan hocaya göre Yusuf Demir adında bir oyuncumuz yok, içler acısı. Kale sıkıntı, sol bek sıkıntı. Ortasaha da yerli alternatif yok, Berkan'a topçu demeye milyonlarca şahit lazım, kanatta Yunus'a alternatif gözüyle bakıyordum ama alternatif dahi olabilecek seviyede gözükmüyor garibim. En ileri uçta sadece İcardi var. Daha iyi olmamiz lazım

Dolayısıyla geniş bi kadromuz yok, ha belki sana göre vardır ve gayet yeterlidir kadro, ben yeterli seviyede göremiyorum alternatiflere şöyle bi bakınca.

Su durmadan abi diyen cocugun sesini kes be spor smart.

Şimdi şov başlıyor.
Yusuf ve Boey giriyor.

Sahada dört tane bek var

Geri
Üst Alt