Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.657
- 4.925
- 673
lesley 6 falan değil bu arada khepren thuram tarzı 8 oynar anca bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Azcık fiziği güçlü biri gelince karşısına sindi kaldı , en azından koş ısır birşey yap. Bu taraftar Icardi'ye sövdü sana neler yapar bir düşünbu adadan hiçbirşey olmaz

İcardiye neden sesin cıkmadı vasfi o zaman2 ay oynamayınca nasıl kilo alabilir bi insan o kadar maaş ödüyoruz profesyonellik beklemek hakkımız yemezsen ölmezsin
gitmesini olumlu karşıladım yangınım olmadı?İcardiye neden sesin cıkmadı vasfi o zaman
2 ay oynamayınca nasıl kilo alabilir bi insan o kadar maaş ödüyoruz profesyonellik beklemek hakkımız yemezsen ölmezsin
2 ay Spor yapma bak nasıl kilo alıyorsun , hele fizik yapısı kilo almaya müsait ise bu daha çabuk belli oluyor2 ay oynamayınca nasıl kilo alabilir bi insan o kadar maaş ödüyoruz profesyonellik beklemek hakkımız yemezsen ölmezsin
bu adadan hiçbirşey olmaz
kalsın diyordungitmesini olumlu karşıladım yangınım olmadı?
çok rahat alınır dostum2 ay oynamayınca nasıl kilo alabilir bi insan o kadar maaş ödüyoruz profesyonellik beklemek hakkımız yemezsen ölmezsin