- 1 Haziran 2015
- 27.675
- 19.234
- 2.148
ekibimizde bir numara yok gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaman geçtikçe herkes kafayı yiyor.Nerde verildi yav lesleye?
can uzunda ne gördün
sizin basket sevdanıza para gidiyor salonlara onu yazın

hüsnü macı bile izlemıyorsunİlk 30 dk
-Lesley kendi etrafini 30 snde donebiliyor
- Nhaga baya hareketli tek dikkat ceken isim
En buyuk sikintiya gelelim ;
-İlk maci izlememistim.. Sara 5 kilo fazlayla gelmis su haliyle kampa alirsam agzima scsnlar okan hocayim diye dolanmasin acayip sinirlendim ... Yaw 4 yil ustuste sampiyon olmussun arkadas olacagim diye soyle bir rezalete nasil musaade edebilirsin..
R..taslar Sara'ya teklif niye yok diyorsunuz ya bu herifi biri uzaktan falan gorse fitbolcu demez sinirden maci kapattim o kadar diyeyim..
sara 50 milyon diyordu gsclilerimizİlk 30 dk
-Lesley kendi etrafini 30 snde donebiliyor
- Gunay emekli olsun
- Nhaga baya hareketli tek dikkat ceken isim
En buyuk sikintiya gelelim ;
-İlk maci izlememistim.. Sara 5 kilo fazlayla gelmis su haliyle kampa alirsam agzima scsnlar okan hocayim diye dolanmasin acayip sinirlendim ... Yaw 4 yil ustuste sampiyon olmussun arkadas olacagim diye soyle bir rezalete nasil musaade edebilirsin..
R..taslar Sara'ya teklif niye yok diyorsunuz ya bu herifi biri uzaktan falan gorse fitbolcu demez sinirden maci kapattim o kadar diyeyim..
.hüsnü macı bile izlemıyorsun
Opsiyon devreye girecek 15 maç. 30 milyon euro edecek. Can uzun beğeniyorum. Basket sevdası ne alaka?Nerde verildi yav lesleye?
can uzunda ne gördün
sizin basket sevdanıza para gidiyor salonlara onu yazın
Bence direkt bizim yetiştirmemiz lazım oynatarak (çünkü sanırım bölgesinde daha iyi bir yedeğimiz yok), en büyük problemi sürekli 3 kişi arasına giriyor. Şuan herkesten iyi oynuyor.Nhaga kiralık gidip kendini kurtarmalı
Paralar aslantepeye gitti hey gidi heyOpsiyon devreye girecek 15 maç. 30 milyon euro edecek. Can uzun beğeniyorum. Basket sevdası ne alaka?
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi