Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-2 Monza | MS | 24 Temmuz | S Sport+

İlk 30 dk

-Lesley kendi etrafini 30 snde donebiliyor

- Gunay emekli olsun

- Nhaga baya hareketli tek dikkat ceken isim

En buyuk sikintiya gelelim ;

-İlk maci izlememistim.. Sara 5 kilo fazlayla gelmis su haliyle kampa alirsam agzima scsnlar okan hocayim diye dolanmasin acayip sinirlendim ... Yaw 4 yil ustuste sampiyon olmussun arkadas olacagim diye soyle bir rezalete nasil musaade edebilirsin..
R..taslar Sara'ya teklif niye yok diyorsunuz ya bu herifi biri uzaktan falan gorse fitbolcu demez sinirden maci kapattim o kadar diyeyim..

Sabah antrenman üzerine bu maçta bazı oyuncular yorgun gözüktü.

İlk 30 dk

-İlk maci izlememistim.. Sara 5 kilo fazlayla gelmis su haliyle kampa alirsam agzima scsnlar okan hocayim diye dolanmasin acayip sinirlendim ... Yaw 4 yil ustuste sampiyon olmussun arkadas olacagim diye soyle bir rezalete nasil musaade edebilirsin..
R..taslar Sara'ya teklif niye yok diyorsunuz ya bu herifi biri uzaktan falan gorse fitbolcu demez sinirden maci kapattim o kadar diyeyim..
hüsnü macı bile izlemıyorsun

günayda kim daha kolay top kaptırır daha riskli yerdeyse ona pas atıyor monza biraz akıllı olup mesafe tanımazsızın şut atsa u günay her 4 toptan 4 ünü yer yeterki kaleyi tutsun top .

disiplin ve cezası olmayınca otlakta koşturuyorlar

İlk 30 dk

- Gunay emekli olsun

sara 50 milyon diyordu gsclilerimiz
onlar ne derse ben o yoldan giderim arkadaş

Nhaga kiralık gidip kendini kurtarmalı
Bence direkt bizim yetiştirmemiz lazım oynatarak (çünkü sanırım bölgesinde daha iyi bir yedeğimiz yok), en büyük problemi sürekli 3 kişi arasına giriyor. Şuan herkesten iyi oynuyor.

Geri
Üst Alt