- 12 Şubat 2010
- 4.998
- 1.323
- 1.723
Lige de bu kadroyla çıkalım.Jankat
Ali Turap - Arda - Abdülkerim - Kazımcan
Armando - Nhaga - Ugochukwu - Berat
G. Sara
Ada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lige de bu kadroyla çıkalım.Jankat
Ali Turap - Arda - Abdülkerim - Kazımcan
Armando - Nhaga - Ugochukwu - Berat
G. Sara
Ada
yönetimimiz uğraşıyor falan dese de bi tur da hocaya girişsekSu macta herkesin merak ettigi tek sey hocanin mac sonu ne demec verecegi
Ben kendini cok tutabilecegini sanmiyorum, tabii toparlayici konusur eder ama illaki ufak bir gondermesi olacagina eminim. Mayis ayindaki gergin ortamdan tamamen siyrilmis halde cunku, kimse hoca uzerine gitmiyor yasadigimiz transfer surecinde.merak ediyorum o yuzden.yönetimimiz uğraşıyor falan dese de bi tur da hocaya girişsek
icardi konusunda aldığı tavır güzeldi hatta, ayrılmasına sebep oldu bence direkt yoksa tatilini uzatıp gelecekti herif
biraz daha sert olmalı kaç yıllık şampiyon hocasın yav kim dokunabilir sana
keşke halili de kampa götürüp 90 dk nelsson halil oynatsaydıBen kendini cok tutabilecegini sanmiyorum, tabii toparlayici konusur eder ama illaki ufak bir gondermesi olacagina eminim. Mayis ayindaki gergin ortamdan tamamen siyrilmis halde cunku, kimse hoca uzerine gitmiyor yasadigimiz transfer surecinde.merak ediyorum o yuzden.
Hocayi sahaici konularinda elestirdigim yerler cok ama takim planlamasi ve kurulumunda *bu sezon* ozellikle tavrini merak ediyorum.
Gecen sezon 10 no baglanti vs konusunda eksikken " yonetim her seyi yapti ,top artik bende" demisti misal. Iyisiyle kotusuyle sampiyon olundu + son 16 gorduk.
Erden timur surecinden beri catirdayan seyler takimin basarisiyla, sampiyonluk istikrariyla kapandi hep. Yonetim asla kendini degistirmedi, gelistirmedi.
Bir yerde mutlaka dusus yasanacak, kacinilmaz ama insallah 2028 secimine kadar en azindan 1 sezon daha idare edebiliriz