Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-2 Monza | MS | 24 Temmuz | S Sport+

Bored Illumination GIF by Minions

şöyle en az 3-4 fark yememiz lazım bizimkilerin uyanması için

Su macta herkesin merak ettigi tek sey hocanin mac sonu ne demec verecegi
yönetimimiz uğraşıyor falan dese de bi tur da hocaya girişsek

icardi konusunda aldığı tavır güzeldi, hatta ayrılmasına sebep oldu bence direkt yoksa tatilini uzatıp gelecekti herif

biraz daha sert olmalı kaç yıllık şampiyon hocasın yav kim dokunabilir sana

yönetimimiz uğraşıyor falan dese de bi tur da hocaya girişsek

icardi konusunda aldığı tavır güzeldi hatta, ayrılmasına sebep oldu bence direkt yoksa tatilini uzatıp gelecekti herif

biraz daha sert olmalı kaç yıllık şampiyon hocasın yav kim dokunabilir sana
Ben kendini cok tutabilecegini sanmiyorum, tabii toparlayici konusur eder ama illaki ufak bir gondermesi olacagina eminim. Mayis ayindaki gergin ortamdan tamamen siyrilmis halde cunku, kimse hoca uzerine gitmiyor yasadigimiz transfer surecinde.merak ediyorum o yuzden.

Hocayi sahaici konularinda elestirdigim yerler cok ama takim planlamasi ve kurulumunda *bu sezon* ozellikle tavrini merak ediyorum.

Gecen sezon 10 no baglanti vs konusunda eksikken " yonetim her seyi yapti ,top artik bende" demisti misal. Iyisiyle kotusuyle sampiyon olundu + son 16 gorduk.

Erden timur surecinden beri catirdayan seyler takimin basarisiyla, sampiyonluk istikrariyla kapandi hep. Yonetim asla kendini degistirmedi, gelistirmedi.

Bir yerde mutlaka dusus yasanacak, kacinilmaz ama insallah 2028 secimine kadar en azindan 1 sezon daha idare edebiliriz

Kampa yetisen transferler en son hangi donemde yasadik hatirlamiyorum 4 yildir yok zatende.

Ben kendini cok tutabilecegini sanmiyorum, tabii toparlayici konusur eder ama illaki ufak bir gondermesi olacagina eminim. Mayis ayindaki gergin ortamdan tamamen siyrilmis halde cunku, kimse hoca uzerine gitmiyor yasadigimiz transfer surecinde.merak ediyorum o yuzden.

Hocayi sahaici konularinda elestirdigim yerler cok ama takim planlamasi ve kurulumunda *bu sezon* ozellikle tavrini merak ediyorum.

Gecen sezon 10 no baglanti vs konusunda eksikken " yonetim her seyi yapti ,top artik bende" demisti misal. Iyisiyle kotusuyle sampiyon olundu + son 16 gorduk.

Erden timur surecinden beri catirdayan seyler takimin basarisiyla, sampiyonluk istikrariyla kapandi hep. Yonetim asla kendini degistirmedi, gelistirmedi.

Bir yerde mutlaka dusus yasanacak, kacinilmaz ama insallah 2028 secimine kadar en azindan 1 sezon daha idare edebiliriz
keşke halili de kampa götürüp 90 dk nelsson halil oynatsaydı

bi çarpsınlar da 3 4 tane, yönetim kendine gelsin

Geri
Üst Alt