Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.486
- 6.485
- 768
Oyuncularımız genel olarak yavaş ve güçsüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
febede çok kötü şuanda en formda bejeke bence lazyoyu izlemedim henüz ayrıca hacı ile asensio arası banko sorun olur hacı fred uğruna yiyeek asensioyukim ne derse desin fener ilk hafta 5-10 arası farkı açar lig kopar
Yahu ne anlatıyorsun sen.Dünyadan bi habersin gelmiş millete hakaret ediyorsun.Gerçekten ağır sığır bir taraftara sahibiz. La bu bir haIrlık maçı alOoooo
Sonuçta bir ton para verdiğimiz adamlardan cacıka salata olur mu diye bakıyor gençlerden bir halt olur mu olmaz mı diye bakıyor hocaaaa
hocam ateşi yakalım gazlayalımfebede çok kötü şuanda en formda bejeke bence lazyoyu izlemedim henüz
maçı izlemiyon konuşuyonYeni transferimiz, Fransa liginden hatta ikinci liginden siyahi ortasaha alalım, ortasaha uzun boylu olsun diyen , futbolu konsol oyunu zannedenlerin ağzının ortasına kürekle vuruyor, bende az buçuk topçu'dan anlıyorsam, bu adam bırak herkesin göndermek istediği Sara Torreirayı, Nhagayı bile kesemez, Kaanın ortasaha alternatifi olması daha iyi gibi
Formadan mı bilmiyorum ama biraz genişlemiş gibi geldi banaLesley gayet iyi sara yerine 10 kere Lesley yazarım sarayı seven biri olarak sahadaki görüntüsü iyi değil
Normal değil mi dayıkim ne derse desin fener ilk hafta 5-10 arası farkı açar lig kopar