Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.528
- 18.110
- 2.228
okan ne yüzle ne sıkacak çok merak ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen daha Okan hocayı tanıyamadın galiba mışıl mışıl yatar bu günokan ne yüzle ne sıkacak çok merak ediyorum
Millet yükleme diye kendini kandırıyor. Antalya Samsun maçlarının devamıGeçen senenin 2.devresinden itibaren bütün takım bitti sığırpressi kaldıramıyor artık oyuncular, bu takıma bir set oyunu oturtamazsa okan buruk ki mümkün görünmüyor çok erken bir kovulma yaşayabilir bence. Gelsin Osimhen kurtarsın diye bekliyoruz yine.
mışıl mışıl uyuyor zaten ne diyecek çok merak ediyorumSen daha Okan hocayı tanıyamadın galiba mışıl mışıl yatar bu gün
Maçı kaybettik ama Jankatı kazandık (gülerek)mışıl mışıl uyuyor zaten ne diyecek çok merak ediyorum
Arda abi geçen yıl ŞL temposu fiziksel olarak içinden geçti takımınGeçen sezon ligin sonunda da aynı böyle oynuyordu takım, yüklemeyle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Rennes maçında yönetime çok sert tepki gösterilmeli. Bu takımın değişime gitmesi gerekiyor ve en az 6 tane iyi transfere ihtiyacı var. Öyle Ugochukwu ayarında da değil.