Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-3 Venezia | MS | 27 Temmuz | S Sport+

Beceri eksikliğinden ziyade coğu oyuncu da bir de başarı ya doymuşluk var işte cogunda motivasyon sağlayamazsın artık daha aç daha istekli oyuncular ile yeni sezona baslanmalıydı

Her oyuncuyu bir benze anlarımda Kaandan hala ne bekliyor inanılır gibi değil

Maçı izlemedim bile, umurumda olmadı. Çünkü futbol namına bu takımdan bir cacık olmayacağını çok net bir biçimde biliyorum. İlk 11'e nokta atışı en az 5 transfer gerekirken bizimkiler sadece ucuçukwu muguçukwu falan(İsmi ofsayt bir kere) saçma sapan bir adam alıp taraftarı oyaladılar.

Şimdi skoru gördüm, yorumları okuyorum. İtalya'nın ne idüğü belirsiz bir takımı koskoca Galatasaray'ın içinden geçmiş. Skor olarak da değil ha oyun ve istatistik olarak ezim ezim ezmişler. Sözde başkanımız ve sözde hocamız hala daha La Fontaine'den masallar anlatıyorlar. Akılların başlara gelmesi için bir derbi faciası veyahut Frankfurt tarzı bir CL faciası yaşamamız gerekiyor sanırım. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Doz güzel

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen sezonun sonunda hem hoca hem takım çok büyük sos verdi. Ama bunlardan zerre ders çıkarılmamış şampiyon olunca her şey unutulmuş.

Söylemekten dilimde tüy bitti bu sezon yüzyılın şikesi dönecek ve biz hâlâ amaaaan 4 sene üst üste şampiyon olduk n'olacak yav kafasında takılıyoruz.

Ağustos olmuş ama bu takımın hâlâ minimum 6 tane adam akıllı transfere ihtiyacı var. Hainlik diz boyu. Son iki maçlardan bağımsız bu sezona dair hiç bir beklentim yok. Tek kulvarı bile götüremeyecek kadro kalitesine sahipken CL maçlarının öncesinde ve dönüşünde onlarca puan kaybı yaşarız bu kadroyla.

Emeği geçen herkesin Allah belasını versin.

dursuna ve yiyicilerine kızıyoruz fakat bu sezon için hoca ve tükenmiş oyuncularla dolu bu takıma güvenen varsa tebrık ediyorum

Maçı izlemedim bile, umurumda olmadı. Çünkü futbol namına bu takımdan bir cacık olmayacağını çok net bir biçimde biliyorum. İlk 11'e nokta atışı en az 5 transfer gerekirken bizimkiler sadece ucuçukwu muguçukwu falan(İsmi ofsayt bir kere) saçma sapan bir adam alıp taraftarı oyaladılar.

Şimdi skoru gördüm, yorumları okuyorum. İtalya'nın ne idüğü belirsiz bir takımı koskoca Galatasaray'ın içinden geçmiş. Skor olarak da değil ha oyun ve istatistik olarak ezim ezim ezmişler. Sözde başkanımız ve sözde hocamız hala daha La Fontaine'den masallar anlatıyorlar. Akılların başlara gelmesi için bir derbi faciası veyahut Frankfurt tarzı bir CL faciası yaşamamız gerekiyor sanırım. Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Abi burda herkes görüyor bunlar izlediğini görmüyor hazır takımımız var diyor. Orta sahamız dolu diyor . Boş bir kalabalik. Kaan benim bildiğim defanstti. Sağ bek oldu şimdi orta saha olmuş oynamadan mevkileri çoğalıyor herifin

hazirlik maciyla asip kesmek ne kadar dogru
Trabsfer yok oyun geçen seneden farklı değil. Hemde son dönemler gibi. Bence biz cok rahat davranıyoruz. Az zaman kaldı halen hiçbişey alınmadı. Kendi adıma söyliyim Leoyu da kaptırırsa bunlar ben bu seneyi aşırı riskli görürüm.

Atari de kolu kardesime verdigimde herkese yeniliyordu..

Sonra kolu biz aliyorduk
Icinden geciyorduk keferelerin..

Kol suan zayif ellerde..😊

Sadece o kadarini bilin

Hazirlik maclari cok mu onemli ki

Onemli olan ligi kazanmak

O da bizim isimiz 🥶

Atari de kolu kardesime verdigimde herkese yeniliyordu..

Sonra kolu biz aliyorduk
Icinden geciyorduk keferelerin..

Kol suan zayif ellerde..😊

Sadece o kadarini bilin

Hazirlik maclari cok mu onemli ki

Onemli olan ligi kazanmak

O da bizim isimiz 🥶
Kol geçen senelerde zayıf ellerdeydi, şimdi rakipler o kadar zayıf değil. Tek umudum İsmail. Yoksa 50 kez kırılma anı yaşadık, veremedik sampiyonlugu

geçen sene son 10 maç ta çok kotu oynuyorduk sasıran var mı rezıl oyun devam edıyor sampıyonluk yanılttı herkesı

geçen sene son 10 maç ta çok kotu oynuyorduk sasıran var mı rezıl oyun devam edıyor sampıyonluk yanılttı herkesı
Teknik direktörümüz ve yönetim dışında kimseyi yanıltmadı aslında. Burada birçoğumuz defalarca yazdı çizdi. Geçen yıl fenerin rize, k.paşa maçlarında yaşanan futbol mucizeleri ile saçma sapan karagümrük yenilgisi olmasaydı 7-8 puan farktan şampiyonluğu verecek kadar büyük bir çöküşe girmiştik.. bunu bizler gördük, yönetim tüm yazı şampiyonluk kutlayarak geçirdi, okan hocamız ise neyin kafasındadır bilemiyorum, ama önümüzdeki günlerde ciddi bir kriz kapıda gibi görünüyor.

Yönetimle ilgili sürecin nasıl ilerleyeceğini tahmin etmesi zor, ancak Arda hoca dönemi yaklaşıyor sanırım.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt