⚽ Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Adana Demirspor | MS | 11 Ocak | GS TV

Çabalamaya çalışan ve çalışmayan adamlar bariz ortada yani. Bu kamp eğer giden kalan belli etme kampı ise gidecekler net belli bana kalırsa.

O ne lan su hortumuna sensor takmışlar kaleci calistiriyorlar

Mustafa cengiz tarihin en iyi başkanlarından biri ama fatih terim egosu onu da bitirdi. Adam daha ne alsin sana be hoca. Türkiye liginin üstü üstü kadro kuruluyor sen oynatamiyorsun. 2 pas yapamıyor bu takım Yazik.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yapılan transferler yetmez hava toplarına hakim fizikli stoper 6 ve 8 numara oynayacak bir orta saha ve falcaoyu yedekleyecek pivot özellikleri olan bir forvet de almak gerek net şekilde belli oluyor bu eksikler takımı görünce

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ beki sakat Şener'e, maç eksiği olan Linnes'e; forveti de Falkoa'ya teslim edeceksek hem Mariano'yu hem Babel'i çok ararız.

Babelin sözleşmesi faciaydı yoksa adım gibi eminim forvette hepsinden fazla katkısı olur.. Hazırlık dönemi de net biçimde gördük.. Israrla sol kanatta kullandık adamı arkasında da nagatomo gibi bir hücum özürlüsü vardı..

Bu haliyle Falcaonun arkasına kante-kroos-de bruyne 3lüsünü kur zar zor gol atar.. Futbol kendisini bırakmış maalesef beğenen nesini beğendi anlamadım koca Falcao ayak içi pas atamayacaksa da ne bokuma çıkıyor o sahaya..
ben buna katılmıyorum işte.Öncelikle linnesi yaz kampında izledik deli gibi adam kaçırdı hazırlık maçlarında ve bir sürü gol yedik sağ tarafımızdan.Orta kafa gol şeklinde.Senin dediğine gelecek olursa orta sahanın en önemli mevkisindeki adamlar biri belhanda malum herkezce.diğeri seri asla bir ön libero değil emre akbaba ise fizik gücü iyi değil.Yani sen rakip olsan şu orta sahaya az biraz baskı yapar ileride falcaoyu tut Galatasarayı kilitle.Orta sahadaki adamların sadece al verden ziyade koşması ,gerekirse şok pres yapması lazım.Sen o dediğin adamların neler yaptığını izledin mi hiç.Yada liverdaki orta sahaların neler yaptıklarını

Eğer hazır oyuncu alamıyorsan mevcut oyuncuyu maksimum seviyeye çekecek antrenman yaptıracaksın. Jürgenin dediği gibi : ben transfere değil antremana inanırım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben buna katılmıyorum işte.Öncelikle linnesi yaz kampında izledik deli gibi adam kaçırdı hazırlık maçlarında ve bir sürü gol yedik sağ tarafımızdan.Orta kafa gol şeklinde.Senin dediğine gelecek olursa orta sahanın en önemli mevkisindeki adamlar biri belhanda malum herkezce.diğeri seri asla bir ön libero değil emre akbaba ise fizik gücü iyi değil.Yani sen rakip olsan şu orta sahaya az biraz baskı yapar ileride falcaoyu tut Galatasarayı kilitle.Orta sahadaki adamların sadece al verden ziyade koşması ,gerekirse şok pres yapması lazım.Sen o dediğin adamların neler yaptığını izledin mi hiç.Yada liverdaki orta sahaların neler yaptıklarını

Satırlara anlatmaya gerek yok açın izleyin falcaoyu işte adam zaten anlatıyor kendini.. Sırtı dönük oyun yok hava topu yok güç yok kondisyon yok... Saf golcü diye aldık diagneden hallice bitiriciliği.. Ben de isterim çıksın 2.devre 15 gol atsın takıma katkısı olsun ama olmayacak iş yani..

Eğer hazır oyuncu alamıyorsan mevcut oyuncuyu maksimum seviyeye çekecek antrenman yaptıracaksın. Jürgenin dediği gibi : ben transfere değil antremana inanırım.

klopta o sözü curfy reisten araklamı..Cruyf ' En iyi transfer mevcut oyuncuları beklenenden de daha iyi bir seviyeye getirmektir buda sadece antremanla olur'

Sekidika ve Saracchi ikilisini artık bu oyuncu gurubuyla birlikte oynatmamız gerekiyor

Yok abi stoperden daha cok 6 no önemli.
Saka gibisiniz yemin ederim agla defansif adam istoyorsunuz once bi 10 numara koyacaklar oraya ondan sonra bi 6 stoper mtoper istemez pozisyona giremiyoruz onlibero mu bizi pozisyona sokucak stoprr mi?10 10 10 baska sansimiz yok

Berbat bir ilk yarıydı.

Saka gibisiniz yemin ederim agla defansif adam istoyorsunuz once bi 10 numara koyacaklar oraya ondan sonra bi 6 stoper mtoper istemez pozisyona giremiyoruz onlibero mu bizi pozisyona sokucak stoprr mi?10 10 10 baska sansimiz yok
Terim belhanda faciasini birakmiyor bana niye kiziyorsun. 10 no daha dogrusu kreatif oyuncu alma umudum bitti

Berbat bir ilk yarıydı.

Maçlarımızı takip ederken biz

10126.jpg

Selçuk ne lan selçuk ne kendimi öldürecem bak

Geri
Üst Alt