Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağ beki sakat Şener'e, maç eksiği olan Linnes'e; forveti de Falkoa'ya teslim edeceksek hem Mariano'yu hem Babel'i çok ararız.
ben buna katılmıyorum işte.Öncelikle linnesi yaz kampında izledik deli gibi adam kaçırdı hazırlık maçlarında ve bir sürü gol yedik sağ tarafımızdan.Orta kafa gol şeklinde.Senin dediğine gelecek olursa orta sahanın en önemli mevkisindeki adamlar biri belhanda malum herkezce.diğeri seri asla bir ön libero değil emre akbaba ise fizik gücü iyi değil.Yani sen rakip olsan şu orta sahaya az biraz baskı yapar ileride falcaoyu tut Galatasarayı kilitle.Orta sahadaki adamların sadece al verden ziyade koşması ,gerekirse şok pres yapması lazım.Sen o dediğin adamların neler yaptığını izledin mi hiç.Yada liverdaki orta sahaların neler yaptıklarınıBu haliyle Falcaonun arkasına kante-kroos-de bruyne 3lüsünü kur zar zor gol atar.. Futbol kendisini bırakmış maalesef beğenen nesini beğendi anlamadım koca Falcao ayak içi pas atamayacaksa da ne bokuma çıkıyor o sahaya..
Yapılan transferler yetmez hava toplarına hakim fizikli stoper 6 ve 8 numara oynayacak bir orta saha ve falcaoyu yedekleyecek pivot özellikleri olan bir forvet de almak gerek net şekilde belli oluyor bu eksikler takımı görünce
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben buna katılmıyorum işte.Öncelikle linnesi yaz kampında izledik deli gibi adam kaçırdı hazırlık maçlarında ve bir sürü gol yedik sağ tarafımızdan.Orta kafa gol şeklinde.Senin dediğine gelecek olursa orta sahanın en önemli mevkisindeki adamlar biri belhanda malum herkezce.diğeri seri asla bir ön libero değil emre akbaba ise fizik gücü iyi değil.Yani sen rakip olsan şu orta sahaya az biraz baskı yapar ileride falcaoyu tut Galatasarayı kilitle.Orta sahadaki adamların sadece al verden ziyade koşması ,gerekirse şok pres yapması lazım.Sen o dediğin adamların neler yaptığını izledin mi hiç.Yada liverdaki orta sahaların neler yaptıklarını
klopta o sözü curfy reisten araklamı..Cruyf ' En iyi transfer mevcut oyuncuları beklenenden de daha iyi bir seviyeye getirmektir buda sadece antremanla olur'Eğer hazır oyuncu alamıyorsan mevcut oyuncuyu maksimum seviyeye çekecek antrenman yaptıracaksın. Jürgenin dediği gibi : ben transfere değil antremana inanırım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saka gibisiniz yemin ederim agla defansif adam istoyorsunuz once bi 10 numara koyacaklar oraya ondan sonra bi 6 stoper mtoper istemez pozisyona giremiyoruz onlibero mu bizi pozisyona sokucak stoprr mi?10 10 10 baska sansimiz yokYok abi stoperden daha cok 6 no önemli.
Aynen. Senle anlasacagiz SefBen sırf Marcelo ve Jessinho için geldim.
Terim belhanda faciasini birakmiyor bana niye kiziyorsun. 10 no daha dogrusu kreatif oyuncu alma umudum bittiSaka gibisiniz yemin ederim agla defansif adam istoyorsunuz once bi 10 numara koyacaklar oraya ondan sonra bi 6 stoper mtoper istemez pozisyona giremiyoruz onlibero mu bizi pozisyona sokucak stoprr mi?10 10 10 baska sansimiz yok
Berbat bir ilk yarıydı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi