- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Cevap: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 4 Ağustos | 22.00 | Euro Futbol
Gidemiyorum maça..
Gidemiyorum maça..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biletler gişeden sadece maç günü mü satılacak?
Yarın gitsem gişe'den alamaz mıyım? Gişe maç günü mü açılacak?kalırsa alırsın bilet.
Emin misin hocam? Stattaki gişelerde satıyorlar yani? Maç günü açılacak diye duymuştum?Stad gisesi bugünden itibaren 11:00-19:00 arasi calismaya basladi. Kapalida olacagiz, var mi gelen ?
Yarın gitsem gişe'den alamaz mıyım? Gişe maç günü mü açılacak?
Emin misin hocam? Stattaki gişelerde satıyorlar yani? Maç günü açılacak diye duymuştum?
Bu arada tüm cocuklar bilete tabi. Merak edenler olabilir...Bu arada bugün okuldan dönerken Stad önünde seyyar tezgahlar açılmıştı korsan formalar falan satılıyordu yeni sezon formalarından Beyaz olanı gördüm... Neden kimse buna ses çıkarmıyor adamlar aleni olarak korsan forma satıyor :SS: Hemde stad girişinde
Bu arada bugün okuldan dönerken Stad önünde seyyar tezgahlar açılmıştı korsan formalar falan satılıyordu yeni sezon formalarından Beyaz olanı gördüm... Neden kimse buna ses çıkarmıyor adamlar aleni olarak korsan forma satıyor :SS: Hemde stad girişinde