Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 4 Ağustos | 22.00 | Euro Futbol

Gidemiyorum maça.. :(

Cevap: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 22.00 | Euro Futbol | 4 Ağustos

Biletler gişeden sadece maç günü mü satılacak?

Stad gisesi bugünden itibaren 11:00-19:00 arasi calismaya basladi. Kapalida olacagiz, var mi gelen ?

Yarın gitsem gişe'den alamaz mıyım? Gişe maç günü mü açılacak?

Niye illaha gişeden alacaksın ki? Git Biletx satış noktalarından al.. Bornova daki dün ilk açılışta çok yoğun değildi uzak değilse ki Atatürk stadından Stadyum -Bornova metroyu kullanarak rahatlıkla gidebilirsin :yenieek:

Cevap: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 22.00 | 4 Ağustos | Euro Futbol

Emin misin hocam? Stattaki gişelerde satıyorlar yani? Maç günü açılacak diye duymuştum?

Kesin bilgi. Stad gisesinden bilet satisi var yazdigim saatlerde. Alsancak D&R cok kalabalikmis diye ordan aldim. Yogun bir telefon trafigi yasadik da :asd: Bu arada tüm cocuklar bilete tabi. Merak edenler olabilir...

Bilet sıkıntısı yaşanacağını pek tahmin etmiyorum ama elbette son gün aynı olmayacaktır. Biz Muğla'dan 3 otobüs geliyoruz. Allah izin verirse maç saatinde açık tribünde yerimizi alacağız.

Daha derli toplu bi oyun olacaktır.

Kendimizi göreceğimiz en önemli hazırlık maçı,umarım stadın çimleri iyidir.

hamit selcuk engin emre

burak elmander

Cevap: Hazırlık Maçı | Lazio - Galatasaray | 4 Ağustos | 22.00 | Smart Spor

işim nedeniyle gişelere, biletixlere çıkamadım, internetten de alamadım. açıktan fazla bileti olan var mı ?

Şöyle düzgün bir rakip çıktı sonunda karşımıza. Kirchbirchl,Konyaspor ve Olimpija amatör takımlardı. Lig başlamadan süper kupadan sonra hazırlık maçları yapmak lazım. Hazır olabilmek için.

Güzel ir futbolla bizi sevindirin.

Bu arada bugün okuldan dönerken Stad önünde seyyar tezgahlar açılmıştı korsan formalar falan satılıyordu yeni sezon formalarından Beyaz olanı gördüm... Neden kimse buna ses çıkarmıyor adamlar aleni olarak korsan forma satıyor :SS: Hemde stad girişinde

Bu arada bugün okuldan dönerken Stad önünde seyyar tezgahlar açılmıştı korsan formalar falan satılıyordu yeni sezon formalarından Beyaz olanı gördüm... Neden kimse buna ses çıkarmıyor adamlar aleni olarak korsan forma satıyor :SS: Hemde stad girişinde

aynen stad girişinde ve otopark içinden bunların temizlenmesi lazım

İlk defa mı maça gidiyorsun renkdaş ? Sürekli her yerde böyle tezgahcılar mevcut. Bir çare bulunamadı malesef..

2-1 yeneiz

Geri
Üst Alt