Adnan Bilgi
Kırmızı Üye
- 8 Nisan 2010
- 1.765
- 0
- 1.146
Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | M.S | 4 Ağustos
aslında hocada bunu görüyordur fakat maç eksiği olmalı yoksa oynadığı takımlar belli başka türlü forması garanti değildir bu arada iyi tespit beğendim yorumunu hamit öne oynayan bir oyuncu değil o kanadı ebuoe ile kullanmalı geçen sene engin biçok kez sağbek gibi ebuoe ileri çıktığında geriyi kapatıyordu önlü arkalı oynamayı öğrenmeli sağ kanadı dönüşümlü kullanmalılar
millette bir ogrenmis hamit gorev adami gorev adami. bizde zaten gorevini yapsin diyoruz. 8 kisiyi calimlayip gol atsin diye bekleyen kimse yoktur saniyorum. ama adam ac boyunca bir kez eboue'nin kademesine girmez mi? hele bir pozisyonda rakip onun 2 metre onunde topu aldi eli belinde bekledi hicbirsey yapmadi. ve o top bize ciddi bir atak oldu. bir tane ortasini gormedim. yine kaptigimiz bir topta iyi bir atak olacakken sagdan eboue bindirmisken belki 35-40 metreden kaleye sut cekti.
form durumuna birsey demiyorum ama bu zihniyeti devam ettirirse durum kotu.
aslında hocada bunu görüyordur fakat maç eksiği olmalı yoksa oynadığı takımlar belli başka türlü forması garanti değildir bu arada iyi tespit beğendim yorumunu hamit öne oynayan bir oyuncu değil o kanadı ebuoe ile kullanmalı geçen sene engin biçok kez sağbek gibi ebuoe ileri çıktığında geriyi kapatıyordu önlü arkalı oynamayı öğrenmeli sağ kanadı dönüşümlü kullanmalılar
[/TD]