Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | M.S | 4 Ağustos

millette bir ogrenmis hamit gorev adami gorev adami. bizde zaten gorevini yapsin diyoruz. 8 kisiyi calimlayip gol atsin diye bekleyen kimse yoktur saniyorum. ama adam ac boyunca bir kez eboue'nin kademesine girmez mi? hele bir pozisyonda rakip onun 2 metre onunde topu aldi eli belinde bekledi hicbirsey yapmadi. ve o top bize ciddi bir atak oldu. bir tane ortasini gormedim. yine kaptigimiz bir topta iyi bir atak olacakken sagdan eboue bindirmisken belki 35-40 metreden kaleye sut cekti.

form durumuna birsey demiyorum ama bu zihniyeti devam ettirirse durum kotu.

aslında hocada bunu görüyordur fakat maç eksiği olmalı yoksa oynadığı takımlar belli başka türlü forması garanti değildir bu arada iyi tespit beğendim yorumunu hamit öne oynayan bir oyuncu değil o kanadı ebuoe ile kullanmalı geçen sene engin biçok kez sağbek gibi ebuoe ileri çıktığında geriyi kapatıyordu önlü arkalı oynamayı öğrenmeli sağ kanadı dönüşümlü kullanmalılar

Herkese iyi geceler. işten geldim maçı izleyemedim nasıL oynadık :)

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Dexter_Morgan20 - 04.08.2012 23:42[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Necati-Umut-Burak-Elmander

Komedi gibi forvet hattı.

Gol kaçırma yarışı yaparlar.

Gs´in iki tane çok sağlam bölgesi var kale ve sağ bek.

Gerisi hep idare eder adamlar.

hepsni geçtim insan selccugu söyler. utanmada yok bunlarda:asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Semih Kaya çok iyi oynadı halada gelişim gösteriyor bu sezon savunmanın vazgeçilmezi olacak yine. CL'de de rahat rahat güvenilir.

Dany'i beğendim gayet iyiydi. Böyle oynasın ilerde Ujfalusi'den formayı alabilir.

Hakan Balta baya bi ataklara destek verdi bugün iyiydi. Çağlar ve Riera'yı gönderip iyi bir yerli veya yabancı alternatif sol bek almalıyız diye düşünüyorum.

Eboue çok top kaybı yaptı bugün pek gününde olduğu söylenemez yinede sağdan 1-2 yardırışı güzeldi.

Hamit Altıntop çok top kaybı yaptı zamanla bu kadar yapmaz. 2.yarı ön liberoya geçtiğinde iyiydi. Bence Melo olmuyorsa onun yerine Amrabat gibi bir sağ kanat alalım Hamit ön liberoda gayet iyi oynar. Sadece bir düşünce.

Yekta geçen maça göre gayet iyiydi beğendim. Sakatlıktan sonra iyi toparlanmış.

Emre Çolak kanatta iyi işler yaptı yavaş yavaş kanat oyuncusu olmaya başlıyor Amrabat'a ciddi rakip olur. Culio gönderilebilir diye düşünüyorum çünkü gerçekten büyük bir şişlik var Osman Tanburacı'da böyle demiş bugün.

Burak Yılmaz topsuz alanda olumlu işler yaptı 1-2 pozisyonda iyi işler yaptı daha fazla top alsaydı bugün gol atabilirdi.

--------Burak--Elmander--------

Amrabat-------------------Engin

--------Selcuk----Melo---------

Balta----Ujfa----Semih----Eboue

------------Muslera-------------

Kumara gerek yok, eldekinin en iyisi bu.

Bir solbek alabilirsek ne ala.

Hamit..?

posterlik foto kalsın kenarda

392227_414130671978967_255982795_n.jpg

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Dexter_Morgan20 - 04.08.2012 23:42[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Necati-Umut-Burak-Elmander

Komedi gibi forvet hattı.

Gol kaçırma yarışı yaparlar.

Gs´in iki tane çok sağlam bölgesi var kale ve sağ bek.

Gerisi hep idare eder adamlar.

hepsni geçtim insan selccugu söyler. utanmada yok bunlarda:asd:[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Volkana attıkları zaman golleri görürler şakamı gerçekmi ...

Aze8iGHCMAEXHdg.jpg

Oynadığımız ilk ciddi hazırlık maçıydı.İki devrenin de ilk 15 dakikasındaki yüksek tempo gelecek için yeterli sinyalleri verdi.Hamit ve Emre Çolak'ın bek kademelerine girmeleri çok önemli katkı.Hamit'in şu futbolu çok normal.Daha takıma alışamadığı çok belli oluyor,Eboue'nin boş koşularında kafayı kaldırıp pas atmadı falan ama bunlar zamanla gelişecektir.Burak ve Elmander ikilisi sakat cezalı olmadığı sürece her zaman ilk 11 oynarlar.Emre Çolak ciddi anlamda çok iyi oynadı hem Hamit'e,hem Engin'e,hem Amrabat'a gerekli mesajı yolluyor.Yekta'yı çok beğendim pasları son derece olumlu.Dany sağlam oynadı bence tek eksik noktası attığı paslarda,Ujfalusi gibi geriden oyun kuramadı.Herkesin hem fikir olduğu konuya ben de katılıyorum Selçuk'un yanında Engin,Culio,Yekta,Hamit,Ceyhun falan olmaz oraya Melo veya Melo tarzında bir futbolcu net ötesi net şart.Öncelikli hedef Melo tarzı bir futbolcu transfer etmek,diğer hedef Hakan ile rekabete girebilecek Hakan'ı zorlayıp formayı kapacak bir sol bek.Melo veya benzeri bir futbolcu ve sol bek transferi ile geçen seneki başarı devamlı hale gelecektir.

--------Burak--Elmander--------

Amrabat-------------------Engin

--------Selcuk----Melo---------

Balta----Ujfa----Semih----Eboue

------------Muslera-------------

Kumara gerek yok, eldekinin en iyisi bu.

Bir solbek alabilirsek ne ala.

2 tane 60 dakikalık hazırlık maçıyla Hamit'i silen zihniyet işte ... Aynı zihniyet geçen sene ilk maçlarda Muslera'yı Eboue'yide silmişti ... Neden bu kadar sabırsız olunur neden insanlarda hiç tahammül olmaz anlayamıyorum ...

takımı genel olarak beğendim. lakin kızdığım tek nokta böyle önemli bir hazırlık maçında ve 7 gün sonra belkide sezon öncesi kazanarak psikolojik olarak bize çok artı katacak, fenevi oldukça karıştıracak bir süper kupa maçımız varken halen melo transferini ha bitti ha bitecek diye tartışmamızdır.

bunun dışında riera ne yapıp edip ederinin kaç aşağısına olursa olsun gönderilmeli! cluo mutlaka değerlendirilmeli. dany nin hızını ve oyun kuruşunu beğendim. süper ligi bu kadro ile rahat domine edebileceğimizi düşünüyorum çünkü bizi zorlayacak tek takım olan fenevin başında kocaman bişi var, o oyun anlayışı ile devreyi zor kapatırlar ve işte forvetsiz ortasahasız şusuz busuz bu kadar; 3 temmuzdan beri yaşanan süreçte diye yine camiasını kandırır. :D bizimde işimize gelir.

Lakin avrupa için kesinlikle ortasahamıza melo nun ya da gelmiyorsada onun tarzında bir transfer şart. bir de balta'nın halen kadroda rakipsiz olmasınada sinir oluyorum:mad: forması garanti olduğu içinmi anlamadım halen çok dağınık oynuyor. imparatorun tıpkı servet ve zan ikilisine karşı semih hamlesi gibi baltaya da bir çözüm getireceğine inanıyorum.

bıraz daha sert oynamayı ogrenmemız lazım

Sabri oyuna girdi, ilk 5 dakika 4 top kaybi mi ne yapti. Dalga gecenlere artik kizamiyorum, kusura bakmasin kimse. 2. lig'de bir takima gitse, orda bile siritacak adam. Nasil olsa sürekli sözlesmem uzatiliyor diye iyice yaymis bir görüntüsü var. Bu takimda yedek bile olmamali. Insallah da olmaz.

---------Elmander------Burak---------

Amrabat----Selçuk---Melo----Hamit----

Adriano------Ujfa----Semih---Eboue----

---------------Muslera-----------------

2 tane 60 dakikalık hazırlık maçıyla Hamit'i silen zihniyet işte ... Aynı zihniyet geçen sene ilk maçlarda Muslera'yı Eboue'yide silmişti ... Neden bu kadar sabırsız olunur neden insanlarda hiç tahammül olmaz anlayamıyorum ...

Anlamana da gerek yok zaten. Kadroyu Fatih hoca kuruyor nasilsa.

Geri
Üst Alt