Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | M.S | 4 Ağustos

37 kere daha yazman gerek gelmesi için.

Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo

terımın amrabat ve melo dakı ısrarı gercekten cok dogru adam bu işi biliyor

Yiğit Gökoğlan'ın hali ne olacak oda var.

37 kere daha yazman gerek gelmesi için.

Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo

Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo

Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo Melo

duran topların başına çok oyuncu gidiyor.selcuk kullanmalı.uzaktan frikik olursa arada hamit kullanmalı

Hamit'i eleştiren arkadaşların nasıl bir kafa yapısı var anlamıyorum. Adam daha yeni geldi, takımı yeni yeni tanımaya çalışıyor. Geçen sene doğru düzgün top oynamamış zaten. Bütün yaz burada Hamit Hamit diye ağlayan adamlar Hamit'i beğenmiyor. Gelip burada ortalığı karıştırmayın. Adı üstünde hazırlık maçı, hazırlık kelimesinin anlamını da bilmiyorsanız açın sözlüğe bakın.

riera solbek olmaz yıllık 3 alması da fazla ama kötü oyuncu değil bence sol açıkta etkili ayrıca bilekleri çok iyi etkili bir oyuncu yeri geldiğinde kullanılabilir lakin yıllık 1.5 1.75 falan alsaydı da hakkettiğini kazansaydı daha güzel olcaktı

Melo ve Amrabat geldiğinde bu takımı kimse tutamaz..

millette bir ogrenmis hamit gorev adami gorev adami. bizde zaten gorevini yapsin diyoruz. 8 kisiyi calimlayip gol atsin diye bekleyen kimse yoktur saniyorum. ama adam ac boyunca bir kez eboue'nin kademesine girmez mi? hele bir pozisyonda rakip onun 2 metre onunde topu aldi eli belinde bekledi hicbirsey yapmadi. ve o top bize ciddi bir atak oldu. bir tane ortasini gormedim. yine kaptigimiz bir topta iyi bir atak olacakken sagdan eboue bindirmisken belki 35-40 metreden kaleye sut cekti.

form durumuna birsey demiyorum ama bu zihniyeti devam ettirirse durum kotu.

Daha ilk maçtan oyuncuyu eleştiriyoruz bravo.Adam kaç kere oynamıs yanındaki çogu adamla.Maçın ismi hazırlık maçı.Oyuncuların takıma ve yanındaki oyunculara adapte olması için yapılan bir organizasyon .Yaptıgı hatadan 5 tane gol yesek ne yazar kupa maçımı bu.Bu nasıl bir zihniyettir ya.Adam daha kondisyonu yeterli seviyeye ulaşmadan hazırlık maçında vatan millet sakarya oynayıp kendini mi sakatlasın.Hamitin kendini birilerine ispatlamasına mı gerek var.Bu zihniyetle ne arda nede hamit gibi oyuncular kalır elimizde.

emre ve culio yu beğendim...

culio yu topu tutması ve duran top kullanması için takımda tutmalı

Riera, Culio'dan cok daha iyi oyuncu. Bize sezon icinde fayda saglayabilecegine de inaniyorum. Ama yedek oturacak, hatta Amrabat ve Colak'tan sonra mevkiisinin 3. tercihi olacak adama o kadar para verilmesi pek mantikli degil.

Riera, Culio'dan cok daha iyi oyuncu. Bize sezon icinde fayda saglayabilecegine de inaniyorum. Ama yedek oturacak, hatta Amrabat ve Colak'tan sonra mevkiisinin 3. tercihi olacak adama o kadar para verilmesi pek mantikli degil.

Ona verdiğimiz parayla 4 tane culio oynatırız -.-

Engin'in hep Hamit'ten iyi oldugunu dusunmusumdur. Suana kadar da yanilmadigimi gordum.

2 tane 60 dakikalık hazırlık maçıyla Hamit'i silen zihniyet işte ... Aynı zihniyet geçen sene ilk maçlarda Muslera'yı Eboue'yide silmişti ... Neden bu kadar sabırsız olunur neden insanlarda hiç tahammül olmaz anlayamıyorum ...

Halk kahramani falan mi zannediyorsun kendini? Bu nasil bir yazi uslubudur. Karsindakini tanimadan hangi akila hizmet ahkam kesiyorsun?

Muslera ilk maclarda sacma sapan goller yerken hep destek verdim ben burada. Hamit'i gelmeden once de yetersiz buluyordum, suana kadarda fikrimi degistirecek herhangi birseyini goremedim henuz. Engin, Hamit'ten iyi dedigim icin senin gibi cok bilmis bir ton kisiyle ugrastim nobet basliginda. Sen begeniyorsun diye ben begenmek zorunda miyim? Gecin bu halk kahramani ayaklarini.

ebuoe gecen sezon bası nasıldı bunuda unutmayalım yeni transferleri eleştirirken

Engin'in hep Hamit'ten iyi oldugunu dusunmusumdur. Suana kadar da yanilmadigimi gordum.

Halk kahramani falan mi zannediyorsun kendini? Bu nasil bir yazi uslubudur. Karsindakini tanimadan hangi akila hizmet ahkam kesiyorsun?

Muslera ilk maclarda sacma sapan goller yerken hep destek verdim ben burada. Hamit'i gelmeden once de yetersiz buluyordum, suana kadarda fikrimi degistirecek herhangi birseyini goremedim henuz. Engin, Hamit'ten iyi dedigim icin senin gibi cok bilmis bir ton kisiyle ugrastim nobet basliginda. Sen begeniyorsun diye ben begenmek zorunda miyim? Gecin bu halk kahramani ayaklarini.

Ne halk kahramanı ayağı ya senin üslübun şimdi nasıl allahını seversen ? Kesinlikle kimseyi rencide etme amacı taşımadım öyle anlaşıldıysam kusura bakma ...

amrabatı duruma göre sağ kanada da çekebilirsin veya emreyi forvet arkasına ama culio ortasaha göbekte akternatif olcaksa belki solda ise asla takımda tutlmamalı rieradan sonra sol kanattan atak yapmaya başladık culio zaten sola çeksende göbekte oynuyor dediğim gibi yıllık 3 almasa fıstık gibi alternatif oyuncu ve yetenekli de

Sabri oyuna girdi, ilk 5 dakika 4 top kaybi mi ne yapti. Dalga gecenlere artik kizamiyorum, kusura bakmasin kimse. 2. lig'de bir takima gitse, orda bile siritacak adam. Nasil olsa sürekli sözlesmem uzatiliyor diye iyice yaymis bir görüntüsü var. Bu takimda yedek bile olmamali. Insallah da olmaz.

sezon sonu maaşı düşürülecek diye afra tafra yaptı ama fatih terimin kanına girdi 1,2 milyon doları kopardı bence hak etmiyor o parayı

bide bırakın artık şu reyiz muhabbetini siz sahip çıktıkça bu adam gitmez takımdan her maç bıkmadınız mı kademe hatalarından ,atağımız tam olgunlaşacakken anlamsız top kayıplarından

Geri
Üst Alt