Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | M.S | 4 Ağustos

Tebrikler.. :tiphat:

Semih, Ujfa, Dany, Emre ve Selçuk süper oynadılar. Çok beğendim. Nazar değmesin.

Muslera, Eboue, Elmander ve Hakan her zamanki gibi oynadılar. Sadece gerekeni yaptılar. Elmander'in golü ve Selçuk'un gol pası güzeldi.

Burak ve Hamit'in biraz daha zamanı var. Kısa zamanda kendilerine geleceklerdir.

Takım kısaca iyiydi. Tek sorunumuz ortasahada yapılan basit top kayıpları. Buna çözüm bulmamız lazım.

Ortasahaya defansif yönü ve teknik özellikleri iyi olan pasör bir ortasaha transferi lazım. Melo veya bir başkası farketmez.

Ledesmanın savunma yönü azdır ancak iyi oynadı hakkını vermek lazım

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | M.S | 4 Ağustoa

birde burak fazla etkili gibi durmuyor fakat çok zorluyor defansı özellikle umut necatiden sonra burağın defansı nasıl sürklase ettiğini daha iyi anladım

Hamiti çok soğuk görüyorum daha fazla sorumluluk alıp daha canlı oynaması lazım umarım hep böyle gitmez toparlanacaktır inşallah burak ise istekli iyi olacak dany iyi transfer umut bulut ise adam her zaman belli bir standartta allah korusun elmanderin eksikliğinde sırıtmayacak oyuncu

Sabri gerçekten umutsuz vaka olmuş artık.

Culio rotasyon için çok önemli bir oyuncu. Onu kanatta değil öncelikle göbekte Selçuk ve Hamit'in alternatifi olarak değerlendirmeliyiz.

Hamit'i beğenmeyenler Hamit'i hiç izlememiş gibi yazıyorlar. Hamit zaten görev adamıdır, kötü de oynamadı bu maçta, sezon başı henüz.

Emre Çolak beni utandırmaya devam ediyor, bir yıldız olamaz ama ben hiçbirşey olmaz diyordum. Takım için önemli bir oyuncu.

her zaman dedim yine diyorum melo gelse bile ,selçuk ve meloyu yedekleyecek biri şart.alper potuk eskişehir marsilyaya elenince gelebilir. ama ben hem GSlı hem de canla başla oynayan,oldukça yetenekli olan jem paul karacanın alınmasını isterim.

+İtalyanlar iyi savunma yapar kimse demesin az gol attık kacırdık bi İtalyan takımına karsı gayet iyiydik .

Lazio forumda'da birsi kesin yazmizdir. Biz nasil 1 tane gol bile atamadik. türk takimlari defansi kötü'dür diye.. :D

[video=youtube;-t9wyl0Gkeo]https://www.youtube.com/watch?v=-t9wyl0Gkeo&feature=youtube_gdata_player[/video]

Macin golü...

Ben memnunum takımımdan , Amrabat ve inşallah Melo'nun da katılımıyla çok daha iyi olacağız , Fiorentina maçında daha çok pozisyona giren bir Galatasaray izleyeceğimizi düşünüyorum.Ama genel olarak tam istediğimiz düzeyde olamasakta skoru korumayı başardık ve en önemlisi mücadelemizde zerre bir eksilme yok.

Muslera --> top gelmedi sanırım :asd:

Eboue ---> Pek etkili değildi sanki

Ujfa ---> Bu adam harbiden mükemmel bi adam bence ya bu performansını devam ettirse ben yaşına bakmam 2 sene daha rahat oynatırım

Semih ---> Mükemmel gerçekten

Dany ---> Bence oldukça iyidi ileri uzun oynadığı paslarda baya iyidi takıma alışınca ne kadar doğru bir seçim olduğunu göstercek

Hakan ---> Etkisizdi ( aslında klasik Hakan gibiydi sanki )

Hamit ---> İlk yarı vasat ama ikinci yarı daha bi etkiliydi bence ama dediğim gibi takıma alışıp maç eksiğini de kapatında reis olcağından şüphem yok

Aydın ---> Beğenmedim hiç kötüydü inş eskiye dönüş olmaz geçen senenin son zamanlarındaki gibi devam edip üstüne koyar inş

Emre ---> Baya iyidi ofansif orta saha olarak oynarsa çok iş yapcağı kanısındayım

Engin ---> Etkisizdi çok

Culio ---> Bişeyler yapmaya çalıştı ama vasatı aşamadı

Yekta ---> Beğendim rotasyonda her türlü yararlı olur

Selçuk ---> Reise dicek laf yok

Riera ---> Hayırlısıyla kurtulsak keşke

Elmander ---> Herzamanki gibi mükemmel

Burak ---> Çok beğendim alışma sürecini de atlatınca bikaç gol de bulup özgüveni yerine geldimi oda yardırcak inş

Umut ---> İnanılmaz istekli inanılmaz bi yüreği var cidden takıma çok şey katcağından şüphem yok

Necati ---> Mükemmel değil ama bu senede yine çok yararlı olcağından eminim kim ne derse desin seviyorum bu adamı

sanırım herkesi saydım :p genel olarak takım ilk yarı fena değildi güzel bi ön libero ve amrabat'ın da katılımıyla herşey çok güzel olcak inş ... İkinci yarı onca değişiklikden sonra zaten takımı değerlendirmek pek mantıklı değil bence :)

bu arada allahını seven sabriyi takımdan uzaklaştırsın sözleşme yenilenmesi hata

ben yektayı begeniyorum teknigi iyi sabriye attıgı pas kaleciden dönen topta çok ince gördü:D birde cculionun geri pas atarken kaptırdıgı topta adamın ara pasını kesti. yekta bu takımda rahat yedek olur.

Hamit leş ötesi oynadın hiç umudum olmasa da inş en kısa zamanda toparlarsın...

İtalyan spiker Melo ile ilgili bir şeyler söyledi bir ara anlayan oldu mu ? :D

karşımızdaki takım karabük değildi.kol gibi kuvetli takımdı.ona rağmen iyi oynadık kaldıki eksik adamlarımız var.bu sene cok umutluyum

benim transfer Nöbet ihracim nekadar sürecek daha ya? :o

Muslera --> top gelmedi sanırım :asd:

Eboue ---> Pek etkili değildi sanki

Ujfa ---> Bu adam harbiden mükemmel bi adam bence ya bu performansını devam ettirse ben yaşına bakmam 2 sene daha rahat oynatırım

Semih ---> Mükemmel gerçekten

Dany ---> Bence oldukça iyidi ileri uzun oynadığı paslarda baya iyidi takıma alışınca ne kadar doğru bir seçim olduğunu göstercek

Hakan ---> Etkisizdi ( aslında klasik Hakan gibiydi sanki )

Hamit ---> İlk yarı vasat ama ikinci yarı daha bi etkiliydi bence ama dediğim gibi takıma alışıp maç eksiğini de kapatında reis olcağından şüphem yok

Aydın ---> Beğenmedim hiç kötüydü inş eskiye dönüş olmaz geçen senenin son zamanlarındaki gibi devam edip üstüne koyar inş

Emre ---> Baya iyidi ofansif orta saha olarak oynarsa çok iş yapcağı kanısındayım

Engin ---> Etkisizdi çok

Culio ---> Bişeyler yapmaya çalıştı ama vasatı aşamadı

Selçuk ---> Reise dicek laf yok

Riera ---> Hayırlısıyla kurtulsak keşke

Elmander ---> Herzamanki gibi mükemmel

Burak ---> Çok beğendim alışma sürecini de atlatınca bikaç gol de bulup özgüveni yerine geldimi oda yardırcak inş

Umut ---> İnanılmaz istekli inanılmaz bi yüreği var cidden takıma çok şey katcağından şüphem yok

Necati ---> Mükemmel değil ama bu senede yine çok yararlı olcağından eminim kim ne derse desin seviyorum bu adamı

sanırım herkesi saydım :p genel olarak takım ilk yarı fena değildi güzel bi ön libero ve amrabat'ın da katılımıyla herşey çok güzel olcak inş ... İkinci yarı onca değişiklikden sonra zaten takımı değerlendirmek pek mantıklı değil bence :)

Sabri'yi yazmaya gerek bile duymamışsın ki bencede doğru olan bu :) 5 dk'da kendini belli etti bütün kahveyi güldürdü :)

Ledesmanın savunma yönü azdır ancak iyi oynadı hakkını vermek lazım

Aynen. Ledesma çok beğendiğim ve saygı duyduğum bir oyuncudur. Ledesma'nın pas hatası yapması çok düşük bir ihtimal.

İkinci yarıda sağ kanata hızlı oyunda bir pası vardı, beni benden aldı o pas.

Ledesma bizim takıma gelse cuk diye oturur resmen. Çok teknik bir oyuncu.

Geri
Üst Alt