- 1 Haziran 2015
- 27.479
- 19.067
- 2.148
Maçı izleyemedim Hatay nasıldı? Lige yeni çıktı. Bela olur mu ?
düşer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En formda isim olmasi cok normal kac aydir bu maclar icin hazirlaniyor zamanla takim onun seviyesine ciktikca ardanin formu dustu sanip ardayi gommeye baslar bu futbol fukaralariUstad selam.Arda konusunda fikirlerin doğru çıkmış gibi görunuyor.
Yine ilk hazirlik maciyla takimi gomenler cikmis ortaya bir sey dedikleri sistem elestirisi yaptiklari oyunculari degerlendirdikleri de yok
Herkese cop diyorlar sadece

Slm pikachu naberYorumun kadar cöp olamaz terim,aksam aksam sinirlendirmeyin insani ya,bi saygi duyun şu adama ya
Bana gore daha cok daha net pozisyonlara girmeliyiz ilk yarida gol disinda pozisyonumuz yok ikinci yarida 1 veya 2 taneBence cok sayida gol pozisyonuna girdik son vuruslarda sikinti oldu
Ileride kalabalik yerlesince kontratakta 2 kisi kalirsak ve kimse donmezse de gol yeriz normal
Luyindamanin cok daha formda olmasi gerekiyor bugun uzun suredir maca cikmamasinin etkilerini net olarak gorduk
Bugun pozisyonlari kaza bela degerlendirip 4 atsak yere goge sigdiramayacaklar var sozum onlaraBu lafı en son geçen yıl 4'lük olduğumuz Fiorentina ''dostluk'' maçından sonra duymuştum. Sezonun bizi gerek Avrupa'da, gerek Türkiye'de getirdiği nokta ortada. Görünen köy kılavuz istemez, Fatih Terim hatalarını düzeltmediği sürece bu takımın sonunun da farklı olmayacağı aşikar. İlk hazırlık maçıydı diye kendini avutanlar, ligin 5. haftasından sonra ''Ocak'ı bekleyin'' diye televizyonda ağıtlar yakmaya başlıyorlar.
Buyuk konusuyorsun
Buyuk konusan cogu kisi gibi bos konusuyorsun
Hala arguman sunmak yerine kendi egonu tatmin etmek pesindesinKolpacilari ciddiye almıyorum, naş....
Hatay düşer ama bizi de ilk 10da görmüyorum...
Önce hızlı kanat lazım. Geçen yıldan hiçnmi ders almadık.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Buradan istedigini bulamayinca siyasete sardin demek o da olur belli ki orada da her seyi yanlis degerlendiriyorsunSiyaset yorumlarından bile ne olduğun belli ciddiye alınacak bir varlık değilsin... Anlayamazsın biliyorum ama naparsin işte, sürekli birilerinin adamı olmaya alışık yamamalardan ne beklenir...