Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-1 Hatayspor | MS | 3 Eylül | Spor Smart

Yine ilk hazirlik maciyla takimi gomenler cikmis ortaya bir sey dedikleri sistem elestirisi yaptiklari oyunculari degerlendirdikleri de yok

Herkese cop diyorlar sadece

Bu lafı en son geçen yıl 4'lük olduğumuz Fiorentina ''dostluk'' maçından sonra duymuştum. Sezonun bizi gerek Avrupa'da, gerek Türkiye'de getirdiği nokta ortada. Görünen köy kılavuz istemez, Fatih Terim hatalarını düzeltmediği sürece bu takımın sonunun da farklı olmayacağı aşikar. İlk hazırlık maçıydı diye kendini avutanlar, ligin 5. haftasından sonra ''Ocak'ı bekleyin'' diye televizyonda ağıtlar yakmaya başlıyorlar.

Bugün maça açtığımda dakika 65 ve izlediklerim futbol olamaz. Hatayspor bile çözmüş hakeme oynamayı, demek ki yeni sezona süper lige hazırlar.

Bize gelirsek kadro mühendisliği ve yedekten giren oyuncuların ne için girdiğini bilemeden oynaması sistemi olmayan takımlarda görülür. Al gülüm ver gülüm, ya tutarsa hesabı geride kaldı artık. Anadolu takımları bile sistemlerini kurup ona göre kadro kurarken biz hala kanatsız olan takımda Sekidika, Yunus gibi hızlı kanatları görmek için bekliyoruz. Hele ki ilk hazırlık maçları dediğin geçen sezon ilk 11'de görmediğin oyuncuları görmek için oynanır ki içlerinden ilk 11 ile rekabet edecek olanları seçersin (bizde ilk 11 belli zaten, hocanın kafasında bir 11 vardır). Üçüncü, dördüncü ve sonraki hazırlık maçlarında kafandaki 11 ile kendini gösteren yedekten gelen oyuncuları harmanlanmış bir takım kurarsın oradan da eksiklerini kapatıp yola devam edersin.

Biz hala bunu yapamadık o yüzden bu maç olsun veya gelecek maçlar olsun çok başımız ağrıyacak. Futbol izlemek sevk vermesi gerekirken bizde baş ağrısı yapıyor. Artık gerisini siz düşünün :crushed:

şu stad Çernobil faciasından kalma stadına benziyor arkadaş bu ne rezilliktir. Şu koltuklarını değiştirin iğrenç gözüküyor.

‘Herkes işini yapacak’ saygıdeğer başkanımız Yusuf Günay. Ne yapıyorsun tam olarak? Göreviniz ne harbiden merak ediyorum.

Eski tas eski hamam. Feg dunyalari kacirir kanatta oynayamaz, ardanin kanatta isi yok anca forvet arkasi oynar bu ikisi. Belhanda önundeki adama pas atamaz, faydasiz. Taylan ömer en fazla iyi yedek olurlar. Falcao atacagi pozisyonlari kacirir, 1-2takip pozisyonu takip edemez. Sener emre.t yedek bile olmaz..

Bence cok sayida gol pozisyonuna girdik son vuruslarda sikinti oldu

Ileride kalabalik yerlesince kontratakta 2 kisi kalirsak ve kimse donmezse de gol yeriz normal

Luyindamanin cok daha formda olmasi gerekiyor bugun uzun suredir maca cikmamasinin etkilerini net olarak gorduk
Bana gore daha cok daha net pozisyonlara girmeliyiz ilk yarida gol disinda pozisyonumuz yok ikinci yarida 1 veya 2 tane

Bu lafı en son geçen yıl 4'lük olduğumuz Fiorentina ''dostluk'' maçından sonra duymuştum. Sezonun bizi gerek Avrupa'da, gerek Türkiye'de getirdiği nokta ortada. Görünen köy kılavuz istemez, Fatih Terim hatalarını düzeltmediği sürece bu takımın sonunun da farklı olmayacağı aşikar. İlk hazırlık maçıydı diye kendini avutanlar, ligin 5. haftasından sonra ''Ocak'ı bekleyin'' diye televizyonda ağıtlar yakmaya başlıyorlar.
Bugun pozisyonlari kaza bela degerlendirip 4 atsak yere goge sigdiramayacaklar var sozum onlara

Oyuncu-sistem elestirisi yapmiyor adam cikmis takim cop diyor argumani bu yani

Adam dedim ama alinmazlar umarim

Taylan'ın tekniği olsa banko oynar orta sahada. Biraz kırması lazım belini, bileğini.

Emre Diagne AYK
-----omer---arda---
----------Taylan-----
Kanatlar statik olmamali

Önce hızlı kanat lazım. Geçen yıldan hiçnmi ders almadık.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen öyle.Hayır orta sahada olmazsa olmazdır..Ama sanki böyle sadece orta saha lazımmış gibi taglar falan açılması rezillik.Geçen senenin kopyası forvet aşağı forvet yukarı gördük ne olduğunu.

Evet özünde bu tkımın ihtiyacı doğrultusunda transfer tepkisi vermek son derece önemli.Ama bu sadece orta saha diye tutturmakla olmaz.Çünkü kanatda en az orta saha kadar elzem.

Benim görüşüm kanada fark yaratan isimleri alırsan ortalama orta sahayla bile başarıyı yakalarsın..Çünkü biz bu ligin en büyük takımıyız.Her takıma karşı öncelikli hücumu düşünürüz.O zaman ne gerekiyor ileride fark yaratacak adamlar gerekiyor.

feg ve belhanda gibi adamların ver eline bonservisini defolup gitsinler.O şekilde gitmiyorlarsada bir şekilde yolunu bulup gerekli takviyeleri yapacaksın..

Şu marcao 15 milyona satılsa neden satıldı deyip tepki koyacak adamlar var..

Siyaset yorumlarından bile ne olduğun belli ciddiye alınacak bir varlık değilsin... Anlayamazsın biliyorum ama naparsin işte, sürekli birilerinin adamı olmaya alışık yamamalardan ne beklenir...
Buradan istedigini bulamayinca siyasete sardin demek o da olur belli ki orada da her seyi yanlis degerlendiriyorsun

Benim siyasi dusuncem neymis soyler misin merak ettim?

Kimsenin adami falan degilim agzini topla

Geri
Üst Alt