Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-1 Hatayspor | MS | 3 Eylül | Spor Smart

Buradan istedigini bulamayinca siyasete sardin demek o da olur belli ki orada da her seyi yanlis degerlendiriyorsun

Benim siyasi dusuncem neymis soyler misin merak ettim?

Kimsenin adami falan degilim agzini topla

Herkes sen değil, bir çok kişi okuduğunu anlayabiliyor, hadi git şimdi limonunu ye ve işine devam et...

Emre kılınçsız,omarsiz,2 ortasahasiz belki 3 ortasahasiz,kanatsiz,diagnesiz bi takim icin yorum yapmak bile istemiyorum.bu takimin zaten 5-6 transfere ihtiyaci var sirf ilk11 e,bi de emre ve omar olmadan ciktik.keremi dogru duzgun goremedik.sekidika ve ali yavuzu goremedik.oynamadilar ne yazikki
Ortasaha gelip gelmeyecegi belli degil

Herkes sen değil, bir çok kişi okuduğunu anlayabiliyor, hadi git şimdi limonunu ye ve işine devam et...
Ne limonu lan ne diyorsun sen rahatsiz?

Sen kesin benim siyasi yorumlarimi gorup beni akpli falan zannettin sonra sadece akpli oldugum dusuncesiyle benden nefret ettin, simdi de gelmis bunu temel alip her soyledigime karsi geliyorsun

Sen cidden beyinsizmissin

Sen kesin benim siyasi yorumlarimi gorup beni akpli falan zannettin sonra sadece akpli oldugum dusuncesiyle benden nefret ettin, simdi de gelmis bunu temel alip her soyledigime karsi geliyorsun

Hadi hadi işine, yürü....

Köy takımına karşı bile rezilleri oynatan hocaya selamlarımı iletiyorum.

Bu taraftarın sana karşı Sabri kalmadı artık.
Daha fazla kestane olmadan bırak bu işleri.
Yoksa bu sefer ligde sadace 5 hoca değil en az 10 hocadan sağlam tokat yiyeceksin.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

seni ikidir forumdaki arkadaslarına saygısızlık ederken yakalıyorum. cabuk ozur dile arkadasından. ne arsız cocukmussun.

ekibimizi omar emre ve diagne ile izlemek isterim bir de
şener ve falcao ile oynayacağımız çoğu maçtan ümidi keselim

Hiçbirşey değişmez renktaş..
Ligler devam ederken gece gündüz çalışıp transfer sezonunu çorba yapmadan sağ beki ayrı yere koyuyorum yapacakları tek planlama hepsi yabancı olmak üzere kaliteli 3 orta saha iki kanat almak olmalıydı.

Seyircisiz oynanmasin su futbolya futbolcular bile zevk almiyor Adamlar o kadar alisikki seyirciye guzel bi haraket yaptiktan sonra o sesi aykirisi duymak istiyor.Duyamiyor bu senede bizi zevksiz maclar bekliyor

4 kelime 2si ayni ama cumleyi tamamlayacak yuklem bile bulamadigi icin ... ile bitirmeye calismis

Senin beyninden cikabilecek en buyuk mesaj da bu olabilirdi zaten

En azından birileri gibi eleştirmekten aciz insan değiliz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaslar kusuruma bakmayin ama biz Transfer yok diye böyle diyoruz ama bu Transferleri yapan ve yaptiran Fatih Terim.

Simdi söyle birsey var , ne fark görüyorsunuz?
Ayni oyuna ve Taktikle devam, gelisen birsey varmi ?
Simdi bana kizarlar, yok söyle yok böyle .
Tmm Fatih Hoca‘yi ama simdi görün.

Böyle kötü Futbol olmaz,hazirlik maci olsa bile.
88/89 dka‘da Sekidika ve Ahmet Calik orda hala bekliyor, Altyapidan 1 oyuncu yok ...

En azından birileri gibi eleştirmekten aciz yalama insan musvettesi değiliz.
Elestirmekten aciz mi? Senin yaptigin elestiri "td yok ve sistem yok" bana elestiri yapmaktan aciz diyorsun. Elestiri sadece olumsuz olmaz ama bir sarti vardir, argumaninin altini doldurmak zorundasindir ya da tartisma yoluyla bir argumani curutmek zorundasindir. Senin yaptigin bos konusmak baska bir sey degil, ben zaten elestiri yapiyorum.

Orta sahaya gereken takviyeler yapilirsa takim oturur.

hedef23
Oturmaz renktaş oturmaz. Orta sahalar şart tabiki de, en az ama en az orta saha kadar hızlı kanat oyuncusu da şart bu takıma. Yoksa top geveler dururlar orta saha da ve pozisyon falan bukamayız. Orta sahada ve kanatta dribling yapan topla adam geçen oyuncular lazım.

Elestirmekten aciz mi? Senin yaptigin elestiri "td yok ve sistem yok" bana elestiri yapmaktan aciz diyorsun. Elestiri sadece olumsuz olmaz ama bir sarti vardir, argumaninin altini doldurmak zorundasindir ya da tartisma yoluyla bir arguma curutmek zorundasindir. Senin yaptigin bos konusmak baska bir sey degil, ben zaten elestiri yapiyorum.

Olmayan bir şey elestirilemez yazmışım neyi anlamadığını anlamadım, beyinde sorun mu var. Ortada ne futbol, ne sistem, ne de hoca var neyini elestireyim diyorum boş konuşuyorsun diye lafa giriyorsun. Önce bir üslubunu takın.

Elestirmekten aciz mi? Senin yaptigin elestiri "td yok ve sistem yok" bana elestiri yapmaktan aciz diyorsun. Elestiri sadece olumsuz olmaz ama bir sarti vardir, argumaninin altini doldurmak zorundasindir ya da tartisma yoluyla bir argumani curutmek zorundasindir. Senin yaptigin bos konusmak baska bir sey degil, ben zaten elestiri yapiyorum.

hey
mıhlanma

Hemen 1 hazirlik maci daha ayarlanmali. 1 tane superlig takimina karsi hazirlik maciyla ligemi hazirlanir ank

Cok ciddi soruyorum: Bu kadrodan herhangi bir beklentisi olan var mi? Onyekuru'nun yarisi kadar topcu yok takimda.

Bir tane adam akilli kanat alacaklarina Arda, Ogulcan ve Kerem'i aldilar. Bosu bosuna yapilmis transferler.

Sekidika, Jimmy ve Yunus'u oynatmazken 3 tane ise yaramaz adam daha. 6 kanat + götünü kaldiramayan Feg+Babel

Böyle bir amatör planlama olmaz. Rezil ötesi bir kadro yapisi var.

Allah rızası için yunus yeterli veya yetersiz her türlü tartışılır.
Ama böyle gençler varken jimmy gibi adamın alınması rezalettir.Düşünün Fatih terim gibi bir adam bunu yapıyor.Ondan sonra türk futbolu neden gelişmiyor.Çok normal bence..

Geri
Üst Alt