- 3 Haziran 2015
- 56.727
- 65.862
- 4.143
Evet niye ?Emre Kılınç milli takımda değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet niye ?Emre Kılınç milli takımda değil mi?
O ikisini aynı anda taşıyacak takım dünyada yok. Maça 9 kişi çıkmaktan farksız olur anca 60'dan sonra falan gol lazımsa basarsın ikisini. Hele bizim kadroya bakınca aman aman imkansız.Herhangi birine fiziksel ustunlu saglamasi imkansiz gibi bir sey bu haliyle diagneyle birlikte oynarsa siritmaz belki
HmmEmre Kılınç milli takımda değil mi?
Devre arası üstatBende Smart Spor da BJK - Sivas maci var. S Spor da da Federer çıktı. Nerde bu maç :/
saydigin adamların hiçbiri yok yalnızDiagne kilinc in falcao feghouli out
Devre arası üstat
tylan fati dongkim sence ilk devrenin en iyileri
Diagne var ya işte pivot. Hazırlık kampında da Kasımpaşa haline dönmüş deniyor.keske falcaoya yol verebilseydik ya basan kosan pivot top tutan tarzda forvet lazım bize falcao hayalet gibi dolasıyor sahada
doğru kanaldasin, bjk sivas maçı sadece özetBende Smart Spor da BJK - Sivas maci var. S Spor da da Federer çıktı. Nerde bu maç :/
bilemem forvet oynayan sendin, ben hep sol bek, cdm oynadim .d3-4 pozisyonda hız arttırıp arkaya kaçması gerekirken yapmadı. Yapamayacak topçu değil o yüzden kendine güvenemediğini düşünüyorum.
En iyileri: Arda, Saracchi, Azıcık da Taylankim sence ilk devrenin en iyileri
donk mutylan fati dong
belhanda mi xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.. isabetli pasi mi var lan bgnilk yarının en iyileri
arda
belhanda
fatih