Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.540
- 109.348
- 4.878
keşke yayını olmasaydı şu maçın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sekidika ben oynamıyom deyip gitse hakkıdır.
bende onu dicektim, zaten ligde son dakika koyuyorsun bari hazirlik macinda onu yapma sayin FTsekidikaya üzülüyorum yerinde oynayanlar iyi olsa hiç sorun değil ama yazık çocuğa
Çapraz bağ kopmasının sonucu, aynı sorun Falcao'da da varLuyundama ya nolmuş böyle
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok o genç oynasın daha iyi bu genç oynasın daha iyi. Görüyoruz gençlerimizi maşallah girdiklerinden beri 3 tane pas yapamadılar.
Bugün Covid önlemi yüzünden kadroda yokHiç kimse için zerre üzülmedim sadece Ali Yavuz şansı hakettiği halde torpili olmadığı için harcanıyor yalnızca ona üzülüyorum
3 tl farkla sakat falcao ister misinizBir de haftada 2 maç yapacağımız gerçeğini ekleyin bu takıma.
Hiç kimse için zerre üzülmedim sadece Ali Yavuz şansı hakettiği halde torpili olmadığı için harcanıyor yalnızca ona üzülüyorum
Cok ciddi soruyorum: Bu kadrodan herhangi bir beklentisi olan var mi? Onyekuru'nun yarisi kadar topcu yok takimda.
Bir tane adam akilli kanat alacaklarina Arda, Ogulcan ve Kerem'i aldilar. Bosu bosuna yapilmis transferler.
Sekidika, Jimmy ve Yunus'u oynatmazken 3 tane ise yaramaz adam daha. 6 kanat + götünü kaldiramayan Feg+Babel
Böyle bir amatör planlama olmaz. Rezil ötesi bir kadro yapisi var.