Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-1 Hatayspor | MS | 3 Eylül | Spor Smart

Yok o genç oynasın daha iyi bu genç oynasın daha iyi. Görüyoruz gençlerimizi maşallah girdiklerinden beri 3 tane pas yapamadılar.

Dakika olmus 89. Oyuncu degistiriyo ne bekliyorsun simdi sen o futbolculardan?

Hiç kimse için zerre üzülmedim sadece Ali Yavuz şansı hakettiği halde torpili olmadığı için harcanıyor yalnızca ona üzülüyorum

Hiç kimse için zerre üzülmedim sadece Ali Yavuz şansı hakettiği halde torpili olmadığı için harcanıyor yalnızca ona üzülüyorum

Altyapıda bir oyuncuda Covid çıkmış. Tedbir amaçlı altyapı binasında kalan Ali, Emin ve Süleyman Covid tedbiri nedeniyle kadroda yer almamış.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Cok ciddi soruyorum: Bu kadrodan herhangi bir beklentisi olan var mi? Onyekuru'nun yarisi kadar topcu yok takimda.

Bir tane adam akilli kanat alacaklarina Arda, Ogulcan ve Kerem'i aldilar. Bosu bosuna yapilmis transferler.

Sekidika, Jimmy ve Yunus'u oynatmazken 3 tane ise yaramaz adam daha. 6 kanat + götünü kaldiramayan Feg+Babel

Böyle bir amatör planlama olmaz. Rezil ötesi bir kadro yapisi var.

Katiliyorum renktas .

Sag Kanat : Ogulcan , Sekidika , Durmaz ve Akgün.
Sol Kanat : Kilinc , Feghouli , Babel Aktürkoglu ve Turan.

Ahmet Calik gibi, Sener gibi futbolcular olacagina , Altyapidan cikar ayni hesap olur zaten senede 2-3 Maca cikiyorlar.

Orta Sahaya girmiyorum bile ....

Şu an ilk 11 de oynayanlar tam anadolu takım oyuncuları.
Ulan fbjkde bile bulamazsın bu kadar yetersiz adamı.
Galatasaray markasına çok yararı var hocanın.Ama bir o kadarda zarar vermeyi başardı.Yöneticileri saymıyorum.Onlar rezalet..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt