Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-1 Hatayspor | MS | 3 Eylül | Spor Smart

Aman ha bekleyin transfer için hiç acelemiz yok. Belki dünyanın bir yerlerinde Galatasaraylı olup bedavaya oynayacak adam buluruz. Transfer mantığı oyuncu Galatasaraylı olmalı üzerine kuran bir Yönetim. Kuruş değil duruş bilmem ne. Geçin bunları geçin. Mert hakana belhanda feg yarısi para vermediniz kapatırdınız. Orta saha çöp oğlu çöp. Fatih hocam yaşın var istifa et bu yönetimle olmaz, bu yasta üzme kendini. Kadro olarak fener, trabzon ve başak bizden çok daha önde kandıramayalım kendimizi.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih hoca yalı çocuğunu guldurmeyerek başarı kazanamadan birakmasini istemiyorum ama bu şekilde de olmaz

Acil orta saha yangını yapılmalı Florya’ya TOMA çağrılmadan acilkkk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Terimin gençlere şans vermeme sebebi nedir mantıklı şekilde açıklayacak var mı?

Tecrübelileri bile oynatamaması. 6 gencin bir anda 11'e girecek hali yok. En azından elinde 8-9 kişilik ezber bir takım olacak ki yanına 2-3 genç ekleyebilesin. Takımda şu aşamada Muslera ve belki Arda dışında direkt 11'i garantileyecek adam yok, hatayı sistemde değil oyuncuda aradığı için de gençlere tahammül edemiyor tabi.

İyi topçu olacak çocuk kendini gösterir. 3 tane pas bile yapamayan çocuğu nasıl geliştirebilirsin? Gençlik romantizmi sıkıyor artık bizim gençlerde iş yok, iyi olan sıyrılıp gidiyor zaten. Yunusa kaç kere şans verildi katkı 0. Sekidika Yunus kadar topçu olamıyorsa yapacak bir şey yok.

Romantizm diyerek aşağılamaya çalışıyorsunuz ancak beğenseniz de beğenmeseniz de bu saatten sonra tek kurtuluş yolumuz o gençleri oynatmaktan geçiyor. Sen adam gibi eğitim verirsen, güvendiğini hissettirirsen o çocuk da adam gibi bir oyun verir sana. Gençlere önem vermek öyle lafla olmuyor. Bu çocukların rezalet oynamalarını sırf yeteneksizliğe veya çocukların kendisine bağlıyorsanız malesef tartışacak bir şeyimiz yok demektir.

Fegh, Bitik
Falcao, Bitik
Arda, Kanat değil ortada oynamalı
Oğulcan, yeteneksiz hem de aşırı
Kerem?
Yunus?
Taylan,Pasları gecen seneye göre daha iyi daha özgüvenli oynaması lazım
Belhanda, :/
Saracci, iyi ama bazen ezbere oynuyor
Sener, Yeteneksiz ezbere oynuyor pasları kötü
JİMMY- İlk gönderilen bu olmalı kendini thiago alcantra sanıyor olm sen daha 2 metre yanında ki adama top atamıyorsun uzun top fln atmaya kalkışıyorsun
Marcao- Hava toplarında iyi değil geçen seneye göre biraz temposuz buldum
Boss- Adamı parkta çekirdek kola yaparken maça cagırdılar herhalde kupeyle oynadı en az 2 ayı var toparlanması için

Sonuc olarak Diagne bu takımın as forveti, ALİ YAVUZ KOL bu takımın as oyuncusudur

Emre kılınçsız,omarsiz,2 ortasahasiz belki 3 ortasahasiz,kanatsiz,diagnesiz bi takim icin yorum yapmak bile istemiyorum.bu takimin zaten 5-6 transfere ihtiyaci var sirf ilk11 e,bi de emre ve omar olmadan ciktik.keremi dogru duzgun goremedik.sekidika ve ali yavuzu goremedik.oynamadilar ne yazikki

Ali Yavuz Covid tedbiri nedeniyle kadroda yoktu. Kadroda olsa da oynamayabilirdi tabii.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ayrica sener defolmali ama golden once net faul var,bu hakem hatalari ligde de devam ederse stada gelip hakem dovecek kivama getirdiler,yeter artik.sener ileriye gidiyo ve geri donmuyo.3 atak yedik senerin ordan,luyindama 2 kez rakiple karsi karsiyaydi ama sakatlanmamak icin zorlamadi kendini.golden once faul olsa da yine sener basrolde.sener duracağı yeri bile bilmiyo

Geri
Üst Alt