Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

eyyy muhasebecilerrrr söyleyin bakalımmm ndiaye kaça maalolduuuu

eyyyyyyyyyyyyyyyy muhasebecilerrr konussanıza!!!!

abi iyisiniz işallah değişik bir şey içiyorsan yazver bana nasıl bir kafadır sizinki anlamıyorum.Adam 500bin€ para alıyordu osmanlıdan 2.750 verildi.Kötü oynasa emin ol sen dahil bu forum köpürmüştü hayır rakip çok üst düzey bir takımda değil.Sanırsın real maçı filandır sizin gibi taraftar oldukça kardeşim bu klüpte soygun bitmez.

Sanki galibiz atak üstüne atak yapıyoruz 2 yıldır ortasaha oyuncusuna hasretiz eyvallah ama kardeşim 9 milyon ndiaye 2.750 yıllık içine siniyorsa senin amennah.
Her maç böyle oynarsa zaten kimse bir şey diyemez ama kçı kırık hazırlık maçında iyi oynadı diyede böyle yorum atılmaz.

14733167_985147484928695_4471592268360318976_n.jpg

fernando donku görünce bu da aynı takımda bende diyip kendine kızıyor mudur acaba :D

Ulan bu Donk verin bonservisimi gideyim dedi adamı bırakmadılar şimdi elimizde patladı adam gitmez bu sefer.

Ben hic bir zaman gecmez diye birsey demedim.

Kafasi daginik bu aralar ise yaramaz hem kendisine hem bize zarar verir dedim.

Kafası dağınık değil aksine,bu medyanın algı operasyonları yerden yere vurmaları üstüne bugünki Şenol'un sözleri kendisini kesinlikle iyice hırslandırmıştır.Yani Galatasaray'ın başına geçip başarılı olursa kendisine laf atanlara tek tek ağzının payını vermiş olacak,Şenol'a gerçek kralın kim olduğunu hatırlatacak bir anlamda.Bizim ona,onun bize ihtiyacı var.Bu birliktelikten başarı geleceği neredeyse kesin.

Enseyi karartmaya gerek yok hazırlık maçı neticede.

Fernando-Ndiaye olumlu sinyalleri verdiler

İkisi girdikten sonra belli bir süre yamyam gibi oynadık çok hızlı oyuyorduk, valla özlemişiz adam gibi top oynayan GS'ı

Feghouli,Sol Stoper,Sol Açık,Sol bek de gelirse tamamdır. Taş gibi takım olacağız bu transferler de yapılırsa.
enseyi karartan yok,çöplerden rahatsızlık duyan varr sadece..2.yarı herkes kendinden geçti...

Şu organizasyonu Selçuk ve Tolga ikilisi bir kez bile yapmadı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt