Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

millet tolgay mehmet ekiciyi alıyor. biz nerde bi kazma varsa alıyoruz sorun bizde türkiyeden kesinlikle yerli futbolcu almayacaksın gurbetçilerden iyi olanlar belirlenip alınabilir
Tolgay aslan gibi almancılara sözüm yok ama bizimkiler komisyon alacaklar diye yeteneksizleri topluyor

????GALATASARAY????

lig baslamasina 1 hafta kalmis adam halen tarik donku felan deniyo takim biraz iyiyken hamlesini yapti bozdu isi boyle tdnin

Malkoçoglunun yanina iyi bir stoper şart, ve tabiki Linnes ve Carole le olmaz. Ulan Dursun, bi yola ciktiniz bari adam gibi yapin, tamamlayin kadroyu.

Koray Ahmetten daha iyi .
Ndiaye canavar
Fernando kalite
Belhanda kumasi iyi olsada hala soru isareti
Gomis suana kadar ben Galatasarayin golcusuyum sinyalini vermedi.

Tudor bu takimi kuramaz. Gitmeli

DGe_CjHXgAAIXdR.jpg

yine son vuruslar/tercihler kötü

Aga Fernando-Ndiaye direk ileri hızlı oynuyor

Top rakipteykende çok daha iyi baskı yapıyoruz rakip hataya zorlanıyor

ORTA SAHA BE KARDEŞİM

Boşuna ağlamadık geçen sene burada orta saha diye

Ayni hatayi Erende yaptik Gomistede yapiyoruz. Gomis formsuz falan degil. Gomisi besleyecek adam yok. Iyi bir sol bek ve iyi bir sol acik lazim. Kanatlar iyi olursa Gomis is yapar, aksi takdirde hicbir verim alamazsin Gomisten. Ceza sahasi golcusu Gomis. Hakan Sukurun 2 gomlek asagisi bir oyuncu

Hani Tudor'dan kurtulduğumuzda önümüz açıktı?

E sen de konu Terim ve onun ekibi olunca direk medyayı haklı bulmuyor musun aynısı senin için de geçerli şimdi.Kaldı ki performansı yüzünden eleştiriler geliyordu medyadan dolayı değil Sneijder'e.

Yilmaz Vural bile bu takimi ileri tasir bence. Bu manada Tudor giderse önümüz acik dedim.

Yok hakli bulmuyorum, medyada gecen herseye inanmam ben gözüm kapali. Arda-Terim konusunda Terimi hakli buldum sonuna kadar, Rüstü-Terim olayinda Teirmi hakli buldum sonuna kadar. Bu mekan basma isine hic girmiyorum, bunu savunmanin hic bir mantikli aciklamasi yok zaten.

biraz ekşiye gidip rakiplerin fernandoya sulanma yorumlarını okuyup orgazm oluyum :d

Geri
Üst Alt