Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

Lanet olsun Karabük-Galatasaray macina. O gün bugündür su tudor denen lanet basimiza bela oldu.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu takimin en buyuk eksigi sol stoper ve sol bektir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet lınnes cıksa Prof topcular gelse selçuk tolga bile sırıtmaz bence kötü değiliz

" Galatasaray bir Din gibi... Juve, Real ve ManU beraber yap...GS in gördüğü değer bu dur TR'de...1 numara GS...uzun zaman birşey gelmez bu kalitede...belki fener ikinci olarak"

Alman Spiker

GSC App VIP Edition 1.0 ™

bu kadar saçma bir oyun planı yada saha içi diziliş görmedim selçuğu iki stoperin ortasına çekmiş orda topu alıyo herhangi bi stoperin rahatça topu atabileceği noktaya öncekikle selçuk istasyon olarak kullanılarak aktarılıyor sonrada spiker diyor ki yavaş oynuyoruz ulan böyle zaten nasıl hızlı oynayacaksın :D

Selçuk puştu bildiğin libero oynuyor ve hala saha da Maicon çak şunları kov anasını satayım.

Avusturyadan direk Hırvatistan' a geçsin bizim Hırvat, İstanbul' a kadar yorulmasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah rizasi icin duzgun bi sol bek ve stoper alin şu takima

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alman spiker: Galatasaray Türkiye'nin en önemli kulübü. Önem olarak Juventus, Real Madrid ve Manchester United'in hepsi birden gibi.

Hala şu oyuncu gelirse yok bu oyuncu gelirse takımın çehresi filan değişir diyen renktaşlar görüyorum.Bu takıma hangi oyuncuyu getirirsen getir bak net söylüyorum dünya üzerinden seç beğen bu hoca olduğu sürece hiçbir şey olmaz.Bu arkadaşlara tudorla mutluluklar diliyorum.

belhanda olumsuz bisey yapsada gömsem diye bekleyenler var ne adamsiniz lan

Diziliş nasıl bir diziliş hayatımda ilk defa görüyorum
Selçuk son adam maicon sağda mariano açık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt