Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

Maçın tek olumlu şeyi Selçuk'un sakatlanması bizim adımıza.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadar silik bir Galatasaray izlemedim. Bam 3 lüsü bunlardan daha iyi oynuyordu, tolga-selçuk-ahmet-linnes nasıl bu kadar kötü oynuyor anlayamadım. Tahminim tudor gitsin diye.

O degil de bu GSC de bazi vatandaslar vardi hani gecen sene bu kadronun onunde oynayan ve ligin asist krali olan Sneijderi o ufak beyinleri ile kucumsuyorlardi ya ?

Ne diyorsunuz Belhanda bu orta saha ile bi halt beceremiyor galiba he??

Sol bek-sol kanat ve stoper gelmeden bir bok olmaz geçen seneden Muslera hariç kimse olmamalı 11'de yedeklerde çürüsünler sözleşmeleri bitince dehleriz

Olum keşke yayınlamasaydınız maçı.. Bu ne hal ? Böyle rezil takım mı olur ? Daha lig başlamadı ulan1!1!

kanatlar işlemiyor.. bekler atağa katılmıyor.. gomis canlı cenaze gibi.. belhanda bir şeyler deniyor ama çok alakasız.. ahmet ve tolga kibi kazmalar adamı kanser eder .. takımda istek, koordinasyon ve oyun planı yok.. tudor derhal kovulmalı.. kenarda öyle biri oturmalı ki ''adam gibi oynamazsanız sizin .... '' demesine gerek kalmadan oynatmalı takımı.. bu ağırlık tudorda yok..

Burda gomisle belhandayı gömenlerin akıl zekasını anlamıyorum ulan gomisin önüne topmu geldi şut atacak kafa atacak pasmı atıldı neyden bahsediyorsunuz daha orta sahayı geçemeden topu kaybediyoruz. Tolga linnes ahmet rodri öküzleri yüzünden atak olgunlaşamadan bitiyor.

solbeke marcelo stopere ramosu alın bu tudor denen adamla ilk 4 e dahi giremeyiz bırakın hayal kurmayı

Tudor belli ki sadece fiziksel yükleme yapıyor kondisyoner gibi.

Top nasıl gelirse herkes kişisel inisiyatifine göre oynuyor. Hücum planı diyoruz da herhangi bir plan yok bence.

Gol falan atın işte gibi bir taktik vermiş olabilir.

Peki o zaman neden "orta ikili degisirse takimin cehresi degisir" diyorsun?

O orta ikili de plansiz programsiz bi takimda oynamayacak mi?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda, Maicon, mariano bana ümit verdiler daha iyi olurlar ancak Gomis felaket bu adamin potansiyelini biliyoruz bu oyun olmaz ayakta duramıyor

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maicon sopa atacak nerdeyse alayına
Marianonun nerde oynadığını çözemedim
Adam göğsüyle yumuşattı vurdu adam piyasada yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt