Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

Linnes ve Rodriguez diye bir sol kanadımız var düşmanıma dilemem..
Futbol aklı 0.

Takim komple leş. Rakibe yakın oynama diye birsey yok. Rahat rahat elini kolunu sallaya sallaya pas yapiyor adamlar.

Ve Galatasaray'ın yeni transferleri Ndiaye ile Fernando 2.yarıda oyuna girecek...
Tudor'un yardımcıları iki oyuncuya son taktikleri veriyor

Alinaci

Şurası çok net. Bu 100 maç oynansada değişmez. Tolga ve ahmet bu takımda bırakın ilk 11 yedek bile olamaz. Bunları transfer eden adam şerefsizoğlu şerefsizdir.

Hep umutlu olmaya çalışıyorum. Oynadığımız her maçtan sonra tüm umutlarım yok oluyor.
Heleki gomis, belhanda ve maiconun halini görünce dahada ümitsizliğe kapılıyorum.

Daha önce yapılacak bütün hamlelerle şampiyonluğun en büyük adayı oluruz diyordum.Fakat malesef olmayacak.
Ah başımızdaki o şerefsizler yok mu...Ulan yatacak yeriniz yok.

Bu kötü takımda Belhandaya laf eden art niyetlidir futboldan anlamıyordur. Top gelmiyor diye sürekli geri geldi az mac izlemeyi öğrenin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fernando-n'diaye-feguli gelecek ama ilk 7-8 hafta çok önemli bizim için.takım oturana kadar inşallah fazla puan kaybetmeyiz.

O degil de bu GSC de bazi vatandaslar vardi hani gecen sene bu kadronun onunde oynayan ve ligin asist krali olan Sneijderi o ufak beyinleri ile kucumsuyorlardi ya ?

Ne diyorsunuz Belhanda bu orta saha ile bi halt beceremiyor galiba he??

Pusuda bekliyorsunuz değil mi Belhanda kötü oynasa da sövsek diye.

En kritik bölge stoper kardeş
Feghouli gelmesin sol açık almayalım ama stoper şart

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılmıyorum, senin defansin istediğin kadar sağlam olsun, ofans yapmazsan zorla golü yersin. Görünen o ki, kanatsız ofans yapamıyoruz işte. Stoper önemsiz demiyorum, ama öncelik hücümu güçlendirmek. Bruma ve Sneijder kalsaydı, bunları konuşmazdık.

Bence gitsinler Riekerink den özür dileyip geri getirsinler. Ondan iyi hocayi bulamaz bunlar.

Aci ama gercek.

Bu altyapıdaki gençleri çok abarttık. A takıma çıkıyorsun ölene kadar basman lazım, top alman lazım. Sözde profesyonellerya mevkisi neyse bekliyor adam

Bir pok olmaz bu Recep'ten diğerlerini tek tek görecez

1 maç filan demeyin Volkan Pala'sı, Berk İsmail'i, Birhan'ı hep böyle adamlar ruh yok ruh

Oğlum adama pas atılmadı lan 1-2 defa anca top değebilmiştir. Pas atmıyorlar çocuğa.

Boş çocuk değil Recep.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

O degil de bu GSC de bazi vatandaslar vardi hani gecen sene bu kadronun onunde oynayan ve ligin asist krali olan Sneijderi o ufak beyinleri ile kucumsuyorlardi ya ?

Ne diyorsunuz Belhanda bu orta saha ile bi halt beceremiyor galiba he??
Cok bilmis bilmis konusuyorsun, Sneijder varken de takım kötüydü. Son iki sezon sanki Hagi oynuyordu. Belhan'danin pefofmansının kötü olması Sneijderi yüceltmez.

sol açık stoper forvet solbek lazım bi haltı alamayacagız kadroda 13 tane çöp var elden cıkaramıyoruz hiçbirini

Geri
Üst Alt