Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

Ndiaye ile fernando girecekmiş
Yoksa izlenecek yani yok

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yavaş yavaş millet anlamaya başladı sadece transferle bu işin olmayacağını. o transferleri oynatacak bi hoca da lazım

Şurası çok net. Bu 100 maç oynansada değişmez. Tolga ve ahmet bu takımda bırakın ilk 11 yedek bile olamaz. Bunları transfer eden adam şerefsizoğlu şerefsizdir.

Hep umutlu olmaya çalışıyorum. Oynadığımız her maçtan sonra tüm umutlarım yok oluyor.
Heleki gomis, belhanda ve maiconun halini görünce dahada ümitsizliğe kapılıyorum.

Daha önce yapılacak bütün hamlelerle şampiyonluğun en büyük adayı oluruz diyordum.Fakat malesef olmayacak.
Ah başımızdaki o şerefsizler yok mu...Ulan yatacak yeriniz yok.
tolga ve ahmeti büyük ihtimalle menajerler getirdi.. aklı olan insan bunları almazdı bu takıma

Ve Galatasaray'ın yeni transferleri Ndiaye ile Fernando 2.yarıda oyuna girecek... Tudor'un yardımcıları iki oyuncuya son taktikleri veriyor

ali naci

Gomis büyük hayal kırıklığı olacak gibi
Ya geç form tutuyor yada ayvayı yedik

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların ikinci pozisyonuna ofsayt veren hakeme art niyetli derim ben :D 2 Metre falan ofsayt değildi heralde.

Şurası çok net. Bu 100 maç oynansada değişmez. Tolga ve ahmet bu takımda bırakın ilk 11 yedek bile olamaz. Bunları transfer eden adam şerefsizoğlu şerefsizdir.

Hep umutlu olmaya çalışıyorum. Oynadığımız her maçtan sonra tüm umutlarım yok oluyor.
Heleki gomis, belhanda ve maiconun halini görünce dahada ümitsizliğe kapılıyorum.

Daha önce yapılacak bütün hamlelerle şampiyonluğun en büyük adayı oluruz diyordum.Fakat malesef olmayacak.
Ah başımızdaki o şerefsizler yok mu...Ulan yatacak yeriniz yok.
Ne guzel yazmışsın yuregine saglik

rerere rarara gassara gassara cimbombom

golleri yedik tudora kızdık

forum beşiği galatasaray

rerere rarara gassara gassara cimbombom

Tudor ile gitmeyeceği adını söyleyemediğim takıma elendiğimiz gün anlaşıldı.

Tudoru maçtan sonra kovalım tamam Terim dışında hoca adayı olan var mı? ligin başlamasına 1 hafta kala hoca mı kovulur hadi kovdun adamların 2 senede getirdiği hocalar Rikerink Denizli Tudor.. kimi getirmesini bekliyorsunuz ki

Yilmaz Vural bu takimda cok is yapar. Tudorun sezon basladiktan sonra kovulmasi takim icin daha kotu olur.

Geri
Üst Alt