Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

belhanda fizik olarak iyi.top geldiğinde de hep yararlı işler yapıyo ama top almak için musleraya kadar geliyo.gomisin halini siz düşünün...top alamıyo ve ayagına gelen top da abuk subuk...

Rikonun dassani yiyim adam 2 kupa aldi

e56ae3762243b1ed708c5f898afe3388.jpg

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Tudor'un taktisyenleri varmış :D
1 sene onceki meslekleri neydi acaba adamların :D

tudor yerine terim gelse abartmıyorum takım coşar

hadi diyordum sezon başı hoca değiştirmek iyi değil ama böyle de olmuyor.

Çevresinde ki ölü adamlarla asist manyağı yaptı ligi ulan bu adam gönderilir mi ???

Hangii baba yiğit bu kazmaları besler
Hangi yetenekli oyuncu kral olur bu tiplerle
O oldu işte
Çünkü o gerçek bir 10 numara

Bu iyi takımda belhanda'ya da yardımcı olurdu diğer çevresindekilere de. Bunu anlatınca kötü oluyoruz

TapaTalK

Pusuda bekliyorsunuz değil mi Belhanda kötü oynasa da sövsek diye.

Sen o yorumu anlamadın galiba? Orda eleştiri Belhandaya gitmiyor. Bir daha oku istersen. Tek oyuncuyla olmuyormuş işte arkasında yanında vasatlar olunca. Ben geçmiş dönemi pek bilmiyorum, ama üye olduğumdan beri bile Sneijderin tek başına maçı almasını bekleyenler vardı.

Oğlum adama pas atılmadı lan 1-2 defa anca top değebilmiştir. Pas atmıyorlar çocuğa.

Boş çocuk değil Recep.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Amcamın torunu harbi ışık yok. Bu Volkan,Berk filanda ilk maçlarda böyleydi sonrada aynen devam etti, biraz da ruh olacak adamlarda. Gerçekten anlamıyorum heralde Galatasaray altyapısında oynamak ve A takıma yükselmek çok kolay. Kendisini parçalaması lazım boş boş dolanıyor resmen

Belhanda ön libero ya geliyor top almaya

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu "Tudor kadro mühendisligini iyi olusturdu ve kadro temizligini gerçekleştirdi" diye şu herifi övmeyin. 40 milyon euro para harcadık , bu kadronun eksikleri cok net belliydi kimse sorsan hangi mevkiye ne tür oyuncunun alınacagını rahatlıkla söylerdi. Yani Tudor yerine kim olursa olsun gerceklesecek bir sürec, su TD bozuntusunun hanesine + olarak yazılmaz.

riek hocami tudorun uzerine sportif direktor olarak getirmesini bekliyorum dursun basgandan

igor tudorun belirli bir oyun şablonu yok oyuncular kötü olabilir ama birşey yapmaya çalışırlar enazından bunu göremiyoruz

bu takımın eksiği ney gereksiz ara pas denemeleri

düz ayağa pas yapabilecek yetiye sahibiz tek pas yapın ya

Geri
Üst Alt