Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-2 Hertha Berlin | MS | 5 Ağustos | GSTV

Bence Yilmaz Vural'i getirelim. Ciddiyim.

Bu adam yillardir büyük takimi calistirmak icin bu ani bekliyor, hem büyük bir sevap islemis oluruz adam gözü acik gitmez hem de eline böyle bir sans gecmisken bunu degerlendirmek icin elinden ne geliyorsa yapar bu adam.

1-2 sene önce böyle birseyi yazmazdim kattiyen ama o lanet olasi Dursun denen hain bizi bu hallere düsürdü sonunda. Tudor dan 10 kat iyi hocadir.

Ya kardeşim hala anlamayan bazı arkadaşlar var şu maçta kaç tane pozisyon ürettikte gomis iş yapmadı diyosunuz bir tane şutumuz var sadece 1 tane uygun pozisyon oldu tüm toplar orta sahada eziliyor. 10 tane pozisyona girersin gomis hepsini harcar o zaman dersinki gomis leş.

Fernando - N'Diaye umarım güzel bir tandem olur.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Yilmaz Vural bu takimda cok is yapar. Tudorun sezon basladiktan sonra kovulmasi takim icin daha kotu olur.
sezona Tudorla başlamayacaksın ozaman aynı ligin başlamasına 1 hafta kala Ersun ve Vitoru kovan Aziz örneği var ortada. Bu takıma gelen oyuncular bilmiyor mu senin 2 senede kaç hoca kovduğunu yarın birgün onlarda sabote ederler. Adam gibi hocanın arkasında duracaksın ama bu yönetimde bir tane bile ''adam'' yok

Dursun özbek'e burdan çağrımdır
Şu an aklın varsa git bulunduğun yerde terim'in kapısına hocam biz ettik sen etme de
Hele şu maçı izliyosan şu an anında topuklamış olman lazım

TapaTalK

Fatih TERİM bir taraftar olarak şu maçı izlerken ne tepki veriyor acaba ?

terim.webp

Amcamın torunu harbi ışık yok. Bu Volkan,Berk filanda ilk maçlarda böyleydi sonrada aynen devam etti, biraz da ruh olacak adamlarda. Gerçekten anlamıyorum heralde Galatasaray altyapısında oynamak ve A takıma yükselmek çok kolay. Kendisini parçalaması lazım boş boş dolanıyor resmen

Futbol topla oynanıyor r'taş. Adama top vermiyorlarsa onun suçu mu? Ayrıca sağ kanattan hiç gelmedik. Mariano'nun adını bile 1-2 defa duyduk. Peşin hükümlü olmamak lazım.

Ayrıca ben senin nerden amcanın torunu oluyorum r'taş? Ben sadece Gürkan Karadeniz'in amcasının torunuyum. O da benim teyzemin evladı. Seninle aynı soy ağacında bulunmuyoruz maalesef, üzgünüm.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Ya kardeşim olay oyuncular değil bu takım

Mondragon
Capone Emre Bülent Victoria
Flerquen/Bülent Ergün
Berkant Sergen/Arif Hasan
Ümit/Radu/serkan

Bu takımla şampiyon olup, CL'de gruptan çıkıp 2. tur grubunda da son maç içerde Barca'yı yense Çeyrek finale kalıyordu mesele hoca meselesi oyuncu meselesi olsa Lucescu bu takımla bırak CL'yi lig de ilk 3'e giremezdi.

Adamın elindeki kadroya bak bu oyuncular bu kadar da kötü değillerdi, Tudor dönemin +1 diyebileceğimiz bir oyuncu yok hepsi geri gidiyor. Tudor acilen yollanmazsa bu adam bizim sonumuz olacak.

Geri
Üst Alt